Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Garnier-prosim za nasvet !!!

Garnier-prosim za nasvet !!!

Živjo !

Nekaj me zanima v zvezi z mlekom za telo GARNIER intensive dry skin (oranžna embalaža z modro pumpico): ali bi bilo kaj narobe, če bi se z njim mazala tudi po obrazu ? Če ga katera ima, me zanima, če se je že kdaj namazala z njim po obrazu. Men je res super mleko, ima čudovit vonj, hitro se vpije in naredi res mehko kožo, zato sem pomislila, da bi ga uporabila tudi na obrazu… Pa si nekako ne upam, ker kreme za telo naj bi bile samo za telo.

Rada bi izvedela, kaj druge mislite, preden naredim kakšno neumnost :o)))

Pozdravljena,

sama na tvojem mestu ne bi uporabljala tega mleka tudi za obraz, menim, da ja koža obraza bolj občutljiva in so zanj namenjene druge zvrsti krem.

lp, Sara

Jaz ga uporabljam tudi za obraz in je vse OK.

Prav nič ne bo narobe s tabo če se boš namazala z njim tudi po obrazu, brez skrbi! Kerme za obraz so več ali manj sestavljene iz popolnoma enakih komponent kot različice krem za telo, razen da so obrazne kreme v manjši embalaži, cena pa zasoljena saj naj bi bile bolj kvalitetne. V vseh je glavna sestavina voda, nato pa odvisno od tipa kreme ali glicerin ali parafin. Seveda je potem zraven še kup kemikalij in parfumov, ki kremi dajejo prijeten vonj. “Naravna” kozmetika pa poleg vsega vsebuje še kakšno malenkost rastlinskih izvlečkov. A v svoji osnovi se obrazne kreme prav nič ne razlikujejo od krem za telo. A bodi previdna v primeru, da tvoja koža na obrazu ni suha, kot je suha po telesu saj se ti lahko pojavijo mozoljčki ali druge neprijetnosti.

New Report

Close