Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek garsoniera

garsoniera

Pozdravljeni!

Evo, odločila sem se, da se zdaj res preselim, ker imam vsega polno glavo. Živim še pri starših, sicer imam svojo garsoniero, ampak vzdušje sicer je nevzdržno, ne le med mano in straši ampak tudi ona dva med seboj se kar naprej nekaj dajeta itd

Zato bi si v Ljubljani ali kje blizu Ljubljane najela garsonero, vas pa prosim ali morda ve kdo za kakšno ugodno varianto.

Hvala in lep pozdrav.

Jah.. po oglasih malo prebrskaj in primerjaj cene. Na netu je veliko oglasov, pa v Salomonovem itd. Boš našla prej, če boš sama iskala, kot pa čakala, da ti kdo tukaj kaj našapiše.

Eh, sej ne čakam… gre le za to, da več ljudi ima večji dotok informacij. Pa hvala vseeno.

iščemo tudi mi – precej trd oreh, če hočeš lepo in poceni oz. za primerno ceno, bo treba kar v akcijo. Navsezgodaj kupi oglasnik in prični klicati. Oddaja se za med, ko bom velika bom kupovala stanovanja in jih oddajala…

@angel22: te zanima 25m2 za 280 EUR na mesec? 15 minut pes iz centra? Garsonjera je nova, zgrajena lani septembra, se zelo lepa, spalni prostor je pod streho. Ce te, mi pisi na mail.

Mi lahko nekdo razloži je to cena brez vseh ostalih stroškov (elektrika, voda , ogrevanje)?

lp N

Ce mene sprasujes, je to cena brez stroskov – zal :-(. In cene so taksne, zal! Ko sva midva iskala, je bila to ena ugodnejsih ponudb za to kar sva dobila (midva sva dobila cist novo garsonjero, prvic vseljeno). In to kar sva dobila, odtehta ceno. Seveda sva tudi midva za cenejso varianto, ampak spomladi, ker sedaj ni nobene ponudbe. Za zelo nizke cene ponavadi dobis @#%&@, v katerem ni za zivet, potem pa je odvisno ali ti je pomembno samo to, da nekje zivis ali da zivis kvalitetno. Stroskov je cca 10.000 na mesec, zdej pozimi bo vec.

samo deset tisoč?ja kaj pa plačujete tako malo,jaz mam samoelektrike 12 tisoč,no smo v trisobnem,ma ko sem bila v garsonjeri 10 let nazaj je bilo dražje kot pri vas ali tebi

2.000 vode, 2.000 kabelske, 2.000 ostalih stroskov, 4.000 elektrike, ki je sicer vsak mesec visja, ker imava ogrevanje zal samo na elektriko in sva ga ze koristila.

Angel 22

Jst oddajam enosobno stanovanje 37 kvadratov v Novih Jaršah za 350 eurou mesečno + stroški.
Samo toliko da si boš malček ustvarila sliko, če sem iskren je res da so nenormalne cene ( v mislih imam najemnino ali pa nakup stanovanja, ne vem kam to pelje……)

Veliko sreče pri iskanju…

Lp, Uroš

Se nisi oddal Uros? Ja imas prav, da so cene ubijalske :-(((….ne predstavljam si, da mi morala to furat z eno placo.

Tamara

Ja ja stanovanje sem oddal pred tremi meseci…..

Lp, Uroš

Veliko zadovoljstva z najemniki :-).

lp

Ma sej je težko najdt normalnega veš, ni tolk enostavn kukr si lohk misliš….

Lp, Uroš

Najin najemodajalec ima tri garsonjere. Midva sva edina, ki vztrajava od zacetka. V obeh sta se ze zamenjala dva najemnika – v pol leta. O iskanju normalnega pa tudi lahko razpravljamo. Takrat se najbrz naslanjate na prvi vtis, ki zlahka zmoti.

Ja res je Tamara, veš da ti ni vseeno da ti vse uničijo, sploh pa če imaš popolnoma novo pohištvo…..

Lp

Uroš, če imaš najemnike, je itak jasno, da bodo pazili na inventar manj, kot ti…

Že logika – saj plačujem, lahko pa tudi uničim, bom vsaj malo dobil nazaj, je kriva za kakšno “nesrečo”.

Itak je pa vse odvisno do tega, kako sestaviš najemno pogodbo. Če je dobra, če je vse skupajk legalno in prijavljeno, potem imaš itak veliko možnosti za povrnitev škode…

Davkarija pa tudi ni problem, saj je dovolj možnosti, da kaj prihraniš tudi tam…

Res, da placujem, pa zato ne mislim, da lahko karkoli unicujem. V koncni fazi sama zivim v tem stanovanju in se ne bi dobro pocutila, ce bi imela karkoli uniceno. Verjetno je odvisno kaksen odnos imas do vsega tega.

Skupinski

Res je da sestaviš tako pogodbo če kaj namenoma uniči da povrne stroške, vse vredu. Ne moreš mu pa nič, lahko ga samo tožiš kar pomeni obilo tolarčkov časa in živcev, vsi pa vemo koliko časa traja potek na sodišču. Hvala bogu da še nisem imeu teh težav…..?

Me pa skrbi za take kot si ti, da misli če plača najemnino da je vračunano tudi uničevanje pohištva……

Lp, Uroš

Uroš???

Za take kot sem jaz?

Žal si obrnil situacijo – tudi jaz oddajam stanovanja. Govorim z vidika najemodajalca…

Uuhhhhh ………. se opravičujem, res da nisem podrobno prebrau, sorry……

Lp, Uroš

Ni problema, če se ne motim si ti tisti, ki imaš garsonjero v Jaršah in si tu spraševal za ceno…

Aha res je……

Lp

No, takrat sva že klepetala

Ja sej zdej se mi je pa posvetilo…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close