garsoniera

Pozdravljeni!
Evo, odločila sem se, da se zdaj res preselim, ker imam vsega polno glavo. Živim še pri starših, sicer imam svojo garsoniero, ampak vzdušje sicer je nevzdržno, ne le med mano in straši ampak tudi ona dva med seboj se kar naprej nekaj dajeta itd
Zato bi si v Ljubljani ali kje blizu Ljubljane najela garsonero, vas pa prosim ali morda ve kdo za kakšno ugodno varianto.
Hvala in lep pozdrav.

@angel22: te zanima 25m2 za 280 EUR na mesec? 15 minut pes iz centra? Garsonjera je nova, zgrajena lani septembra, se zelo lepa, spalni prostor je pod streho. Ce te, mi pisi na mail.
Ce mene sprasujes, je to cena brez stroskov – zal :-(. In cene so taksne, zal! Ko sva midva iskala, je bila to ena ugodnejsih ponudb za to kar sva dobila (midva sva dobila cist novo garsonjero, prvic vseljeno). In to kar sva dobila, odtehta ceno. Seveda sva tudi midva za cenejso varianto, ampak spomladi, ker sedaj ni nobene ponudbe. Za zelo nizke cene ponavadi dobis @#%&@, v katerem ni za zivet, potem pa je odvisno ali ti je pomembno samo to, da nekje zivis ali da zivis kvalitetno. Stroskov je cca 10.000 na mesec, zdej pozimi bo vec.

Uroš, če imaš najemnike, je itak jasno, da bodo pazili na inventar manj, kot ti…
Že logika – saj plačujem, lahko pa tudi uničim, bom vsaj malo dobil nazaj, je kriva za kakšno “nesrečo”.
Itak je pa vse odvisno do tega, kako sestaviš najemno pogodbo. Če je dobra, če je vse skupajk legalno in prijavljeno, potem imaš itak veliko možnosti za povrnitev škode…
Davkarija pa tudi ni problem, saj je dovolj možnosti, da kaj prihraniš tudi tam…

Skupinski
Res je da sestaviš tako pogodbo če kaj namenoma uniči da povrne stroške, vse vredu. Ne moreš mu pa nič, lahko ga samo tožiš kar pomeni obilo tolarčkov časa in živcev, vsi pa vemo koliko časa traja potek na sodišču. Hvala bogu da še nisem imeu teh težav…..?
Me pa skrbi za take kot si ti, da misli če plača najemnino da je vračunano tudi uničevanje pohištva……
Lp, Uroš

Forum je zaprt za komentiranje.