Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine garsonjera – najemnina

garsonjera – najemnina

100eur stroškov za 30m2 samo od upravitelja je zame oderuštvo!
Povprečno mene pride za 55m2 od upravitelja (topla voda,ogrevanje ,smetarina,hladna voda,skupna elektrika,upravništvo) okoli 50eur.

Cene garsonjer v Ljubljani so od 48.000 (ne sicer novih, vendar adaptiranih 2006)…[/quote]

no pa da še to vidimo
mogoče kakšna polkletna v 70 let stari hiši v polju …. adaptirana 2006[/quote]

Ne razumem, kaj si hotela povedati, vendar na nepremicnine.net je 199 garsonjer cenejši od 100.000 €ur (in to so oglaševane cene!) -> zbudite se ljudje.[/quote]

199 cenejših od 100.000 eur že, ampak ne za polovico manj (48.000)

@Popravek: ti si pa tudi en komediant. Kaj si že hotel povedat?

Upam da bo kmalu prisel cas, ko bodo padle cene stanovanj, za eno garsonjero po 400 eur najemnine plus stroški, za kakih 32m2, pa saj to je absurd..Pa kaj so zmešani eni????? To pa država ne bi smela dovolit. Pa saj lahko pol plače ali še več daš samo za najemnino?? Kako pa folk živi? Huh…

Imamo blazno srečo, da damo za dvosobno 250eur, ne bom povedala kje, ampak se so ljudje, ki so dobrega srca….

ojej

250€ ja…

bolje da res ne razlagaš naokoli kdo je to
bi znali imet probleme z davkarijo

Mi smo najemniki v garsonjeri,ki ima 32 m2 bivalne površine, 5m2 hodnika in 10m2 terase. Ko smo se vselili,je bila garsonjera popolnoma nova, z novo opremo. Ogrevanje imamo CK na plin,internet…v glavnem vse kar pač potrebujemo. Živimo na Ižanski cesti, kar je niti 5min do Prešernovega trga in 3 min do Supernove,pa še malo narave imamo okrog.
Hočem povedat, da je dobra lokacija in zelo lepo stanovanje. In koliko plačujemo…300€ z ŽE VKLJUČENIMI STROŠKI.

Nikoli niti pod razno ne bi dala za garsonjero več kot 300€, kaj šele čez 400€ . Nor folk,ki daje toliko denarja za takšno stanovanje.

Kaj je tvoja težava – prav lahko bi tudi napisala da je dež moker ???

Odgovoril sem osebi, ki piše da garsonjere stanejo najmanj 100.000 €ur.

O čem ti to?

A mi lahko kdo razloži kako to da eni oddajajo v LJ garsonjere vse nad 300€ + stroški, medtem ko imajo drugi oglase za 130-200€ + stroški (del mesta, starost, oprema, priključki itd. so bolj ali manj enaki)?
Zanima pa me zato ker bi si jo najela in mi ne gre v glavo zakaj take razlike.

Potem kako je možno da ko kličeš za oglas ti najemodajalec pove vse kontra kot je pisalo v oglasu?

Zanima pa me tudi koliko približno znesejo stroški na eno 20-25m2 veliko garsonjero na mesec.

HVALA!

1. Ker so pohlepni in nimajo spoštovanja do denarja.
2. Ker so pohlepni in nimajo spoštovanja do ljudi.
3. Ker so pohlepni so stroški velikokrat preveliki, oz več kot jih porabiš.

Tito, si to ti?

da nisi ti slučajno zamenjala sobe in garsonjere–lahko skopiraš en tekst takega oglasa v post? -brez kontaktov, seveda, da ne bo oglaševanja..?

Pod 300 evri sta na http://www.nepremicnine.net trenutno dve garsonjeri, ena velika 12, druga 16 kvadratov. V Lipi nekdo oddaja garsonjero za 130 evrov – na osebo, za tri delavce (take, ki v majhna stanovanja tlačijo n ljudi in jim to mastno zaračunajo, bi jaz kaznovala), Vse ostalo je od 300 evrov dalje.

Garsonjera ne more biti luksus, je namreč že po defaultu socialno stanovanje. Zgolj v državah s tako zblojenim nepremičninskim trgom lahko lastniki prodajajo garsonjero kot luksuz. Če te že zanima, primerna cena za takšno garsonjero je ca. 250 evrov, dobila boš pa morda do 100 evrov več, brez stroškov seveda. Več kot 350 evrov najemnine za garsonjero je že danes kraja po mojem mnenju, a če trg dopušča in še obstajajo ovce v Ljubljani, zakaj pa ne. 😉

Kaj je primerna cena?
Od kje si potegnil 250€? Kar tako malo preko palca, ker se tebi tako zdi?

Mislim, noro, kaj vse prenesejo forumi…

Primerna cena je tista, ki bo najemodajalcu prinesla primeren donos.
250€ za 100.000€ vredno garsonjero pač to ni.

Sicer pa vsakomur, ki se mu cene zdijo previsoke predlagam, da kupi ene par stanovanj in jih oddaja po socialnih cenah. Put your money where your mouth is!

Zakaj bi kupoval stanovanja po nenormalnih cenah? Dejstvo, da so tržne najemnine nižje od nenormalnih “vrednosti” stanovanj zgolj kaže na to, da so stanovanja glede na standard bistveno predraga.

Zakaj bi pa mi tebe poslušali s tvojim neprestanim jokanjem, kako je vse drago in precenjeno? Če je tako poceni in enostavno si zgradi hišo sam in ne bluzi.

Zakaj?

Ja zato, da se boš lahko špilal karitas in jih oddajal po polovični ceni, ne?

Bomo videli, zaenkrat sem še premlad, da bi se spuščal v to, ne vidim potrebe, ker sem single. Nepremičnine pa ne bi oddajal po polovični ceni, temveč po tržni, to je seveda, če bi jo sploh kupil. Ker so zdaj cene nepremičnin v oblakih in se že počasi spuščajo, ga je idiotizem v vsakem primeru kupovati zdaj, razen če absolutno nimaš nobene izbire. Trg pove vse, včasih pa se zaradi raznih balončkov in špekulacij tudi sesuje(glej borze, nepremičninski trg v ZDA, Španiji, Britaniji,…).

no ja, predlagam da začneš z monopolijem-ti bo koristilo

trancer

Se tebi zdi, da je nepremičninski balon v ZDA primerljiv s situacijo v Sloveniji?

Ne, Slovenija je edinstvena država na svetu. Podobna je zgolj sebi, nihče drug se ne more z nami primerjati.

sem kar pričakoval, da ne boš dal nobenega konkretnega odgovora. temu se reče zrakomlat :)))

Sem jih dal že dovolj za razliko od ostalih, ki pa res samo prazno slamo mlatite.

@Antonio_num1; ne zameri mu. Fant je še mlad, potreben dokazovanja. Ga bo že izučilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close