Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine garsonjera – najemnina

garsonjera – najemnina

Cene gor ali dol, jaz nad 350€ (brez stroškov)za garsonjero res ne bi dajala, razen, če bi bila res huda, na elitni lokaciji, vsaj 40m2, nov blok, terasica, potem bi šla do 400, več pa ni šans.
Najemnica666, čestitke, želim ti, da bi se imela v novem stanovanju čim lepše, res huda cena! Pazi samo, da ne boš kasneje ugotovila, da boš imela za to ceno+kvadraturo še tri sostanovalce. Ko se ugnezdiš, pa prilimaj kakšno slikco, da vidimo to razkošje 🙂
Mi lahko pokazes oglas, v kolikor je že kje na netu, od tvoje prejšnje garsonjere?

joj , najemnica, dam ti 1000 eur, povej, kdaj se seliŠ, se toplo priporočam, imam v najemu garsonjero 14ˇ, z najemnino 290 eur, stroškov pa nanese čez 100 eur..
prosim te javi mi!

Živjo,

moj kolega išče garsonjero v LJ, če je možno bi te prosil, če lahko sporočiš kontakno številko.
Hvala

LP

javi številko garsonjera 300 + stroški

To je Škofja Loka.
Jaz sem govoril za Kranj.
Najdi mi za Kranj 200eur za 60m2 !

oddam garsonjero za samo 200 eura, u Srebreniku.

Pred tremi leti na Bledu 60 m2 stanovanje, sva imela v najemu za okrog 40 000 SIT.

Osebno nebi dala za stanovanje več kot 300 EUR mesečno, kar je že obrok kredita – tako da si ga raje kupim.

zdravo. Najamem stanovanje/garsonjero za 4 leta. Sem študentka, nekadilka in iščem stanovanje po ugodni ceni. Če imaš ponudbo zame mi prosim piši na [email protected]

Hvala!

Puffyka bravo-si na pravem forum-tu je cel kup analitikov, ki tridijo da so cene v podnu in bo to zagotov za bagatelo dobila

Po lastnem opažanju so občutno padle najemnine predvsem za dvo- in večsobna stanovanja. Vsaj oglaševane najemnine za garsonjere in enosobna stanovanja so še vedno približno enake kot v prvi polovici lanskega leta.

Cene so se dalec od podna,vendar so veliko nizje kot pred dvemi leti…

In na tem forumu je in je bilo nekaj zelo dobrih poznavalcev mikro,makro,poslovne in stroskovne ekonomije…

Vendar so se zaradi podjebavanja veleumnih ceglarjev umaknili,se posebaj mi je zal za massima(je strokovnjak na svojem podrocju,sem bral njegove teze na nekem tujem forumu)

TheMan

Saj se vsak, ki se tej problematiki resno posveča, tukaj gor prej ali slej začne sparaševati o smislu lastnega bivanja. Ne vem, zakaj so se vsi zafrustrirani nepremičninarji vgnezdili na MON, ker drugje tega ni najti. Tudi mene počasi mineva. Se bom kar bolj v tišini naslajala nad gnitjem.

Najemniška perla na “elitni lokaciji” tik ob zelo prometni cesti:
http://novogradnje.si/nepremicnine.html?SID=&lev1=1&lang=sl&lev2=1&detail=5341409&pic=973244.jpg&nonav=1&no_tb=1
Bodite pozorni na genialno in sploh uberprestižno sprojektirano kopalnico. Namig: umivalniki.

garsonjero 14m2 ,250 plus stroški, 25 m2 300 eur plus stroški..l.p.

Tapravi se javlja, ja..cene so padle za ca.10-20% in to je to, pa še to je delno prirpisati realnejšim številkam v oglasih, kar je daleč od tvojih napovedanih 50 in več % padcih.
Pri najemninah pa skoraj ni sprememb, nekateri kot teh man pa spet mešajo hruške in jabolka.
Večja stanovanja so imel vedno nižjo cena,kot manjša. Pa še pri večjih je velika razlika med ekskluzivo v Ljublajni (preko 1000 €/enot do 2000) in klasičnim povprečjem ki gre redko preko 750€/enot (ne glede na število sob)

v Ljubljani oddam novogradnja več garsonjer, lokacija,javite mi kontakt…

Spoštovani,
sem študent z zelo nizkimi prilivi. Iščem ugodno stanovanje (garsonjera, soba…) za nizek denar, lahko pa nudim kakšno pomoč pri hiši in tako dalje. za vse info se zahvaljujem

,, najem je 250 in stroški 190

mi oddamo za 330 plus stroški

Od kod si, študent? Kolikšno najemnino imaš v mislih?

Pozdravljeni, a ve kdo za kašno manjšo garsonjero v Ljubljani? Do 350eur s stroški vred? Hvala za vse informacije, res vam bom hvaležna

evo, jaz samo je še internet poleg ..380

evo, jaz samo je še internet poleg ..380

Ja v katerem delu Lj pa?=)

bežigrad , novogradnja, zelo fajn, pohitite

Pozdravljeni, iščem garsonjero v Ljubljani (po možnosti center-zaradi službe) za 300EUR z stroški….HVALA za pomoč….

Lp, Matjaž (051371917)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close