Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine garsonjera – najemnina

garsonjera – najemnina

Matjaž, za tak denar samo soba…souporaba, ne pa samostojna garsonjera.lep pozdrav

Sej ene par jih je (med 200 in 300) samo čakam da me pokličejo….Drugače pa vem da sem optimist samo meni žal ni realno 300 za sobo….raje čakam….hvala vseeno.

Sej ene par jih je (med 200 in 300) samo čakam da me pokličejo….Drugače pa vem da sem optimist samo meni žal ni realno 300 za sobo….raje čakam….hvala vseeno.[/quote]

Ni samo samo…jaz sem 1teden nazaj dobila na Viču simpatično garsonjero za 280Eur z vsemi stroški vred. Tako da se da, le ne pograbiš prve garsonjere, kateri nabijejo najemnino…iščeš dalje!=) Vso srečoo!!!

Ni samo soba…* se opravičujem!=)

ja, poceni je to, a moraš se usluge delati za tak denar?
kaj vse?

Ma zgleda da je svet poln pesimistov. Ne Renato, čisto nobenih uslug! Stanovanje oddaja gospa, katera ne živi v Lj. Garsonjera res nima novejšega pohištva, in tudi ni ravno med novejšimi, ampak kakor se pač prilagodiš, oziroma kar ti je pač najbolj pomembno. Mene recimo pohištvo in urejenost ne zanima ker sem večino dneva na faxu in doma samo prespim. Gospa pa ima v lasti še štiri garsonjere v istem nadstropju, cene so različne pač glede na velikost garsonjere. Moja je najmanjša (20m2) zato je tudi cena najnižja. Kakorkoli….ne potrebuješ pomislit na najslabšo možnost. Očitno niso vsi ljudje tako pohlepni.
Lp, Gina

Dobro bi bilo, da poveš, koliko je najemnina , kaj vse to vključuje, če imaš vse notri,kdo plača internet, kabelsko. koliko so stroški in ali je v bloku, koliko je star blok.?
Pohlepni, nekaj sigurno ne štima, specificiraj stroške, vode, elektrike, ogrevanje, najemnine, zavarovanja, smeti, interneta, kabelske…

Stroški se delijo in je v bloku!!!!

Matjaz.M napiši svoj email prosim, pa ti pošlem kontak gospe, če te zanima oziroma, če še vedno iščeš!:) Lep dan

Renato ne pričakuj odgovora, ker Gina bambina ni resna oseba.

[email protected]
Zgoraj v prejšnjem postu je tudi tel. št.
GINA BAMBINA HVALA!!!! Če dobim garsonjero po željeni ceni ti pijača ne uide….še enkrat-HVALA!

20m2 garsonjera v bloku? ne verjamem, to le lahko predelano stanovanje ali hiša

Arhitekt, še manjše kot 20 m2 obstajajo in to v bloku! V štepanjskem naselju jih imaš cel kup, manj kot 20 m2 neto bivalne površine! Bloki iz 70ih let. Prav tako sem sam bil na ogledu ene za bežigradom(blok letnik `63), ki je imela neto bivalno površino 18,7 m2 + 1,3 m2 balkon!

Pozdravljeni,

tudi jaz iščem garsonjero za eno osebo do 300 eur v Ljubljani. Prosim za kontakt.

Hvala.
Ines

Ineski a to samo najemnina, jaz oddajam za 300 plus stroški.., ki so cca 120 dalje javi se

no, sedaj čakam odgovor, zgoraj kiomentiranih zadev, cene so še vedno iste , dokazil o tako poceni najetih hišicah, in stanovanjih, pa nikjer.

Živjo, jaz iščem garsonjero za najem, če še ni oddana, me lahko kontaktirate na moj mail [email protected]

Hvala

Lep pozdrav,
sem študent zadnjega letnika in v ljubljani iščem majhno garsonjero (v hiši). za nižjo najemnino oz. nižji splošni mesečni znesek, sem pripravljen pomagati pri vsakdanjih opravilih in opravilih okoli hiše (košnja,striženje grmovja,delo na vrtu,pometanje…). v kolikor so v hiši otroci, jih lahko po dogovoru tudi pazim, prav tako pa lahko poskrbim za starejšo osebo.

če se najde kdo, me lahko kontaktira na: [email protected]

lep pozdrav

oddam takoj vseljivo eni osebi, z kompletno vsemi stroški 420

Ti se kar tolaži Francka da so vsi zadovoljni, najemniki verjetno že kujejo načrt kako ti preluknjati gume na avtu 🙂 ljudje pač nekam morjo it, pa tudi če bi za 500€ oddajala! to je dejstvo. Mislim da ti prijatelj Francl skuša samo povedat, da se malo zamisli kaj počneš nedolžnim ljudem.

Sam stanujem na Maroltovi, najemnina za garsonjero je 350 plus stroški, internet 40 , in ostali še več kot 100…. parkirišč ni, kazni redno delijo. Po moje ni pretirano, kar ponuja Francka.

Ne gre se za primerjanje med eno in drugo… če bi primerjali, potem ni draga niti najemnina 500€ + stroški, glede na to da se oddaja stanovanja tudi po sto in sto več. Gre se za to, koliko so ljudje v trenutnem položaju sposobni dajat. Vam se mogoče ne zdi, zunaj pa cepeta ogromno takšnih, ki se jim to zdi glede na njihove okoliščine izrazito preveč. Tako da niti ne moreš govorit o tem da je 350€ na mesec najemnina nizka, če ne razmišljaš iz vseh kotov, ampak samo iz enega. Ljudje gledajo na to, v kakšnem razsulu je stanovanje, kaj ponuja, kakšni so stroški, je sploh vredno stanovanje toliko kot se zanj zahteva, bo šlo, glede na njihove plače itd. Če bi vsi razmišljali samo tako kot ti, super. Bi šla na nepremičnine gledat oddaja stanovanj bi primerjala cene prvih dveh in bi se odločila za cenejšo. Kako lahko, ane? 🙂

Sej ene par jih je (med 200 in 300) samo čakam da me pokličejo….Drugače pa vem da sem optimist samo meni žal ni realno 300 za sobo….raje čakam….hvala vseeno.[/quote]

Ni samo samo…jaz sem 1teden nazaj dobila na Viču simpatično garsonjero za 280Eur z vsemi stroški vred. Tako da se da, le ne pograbiš prve garsonjere, kateri nabijejo najemnino…iščeš dalje!=) Vso srečoo!!![/quote]

Me veseli da nas je vedno več takšnih in da si ne dopustimo dajat nekomu celo plačo z minusom vred, zato da si bo nekdo ritko sončil na morju, pa da bo po cele dneve visel v Mercator centru 🙂 tudi jaz čakam, in sem kar optimist, ker je že kar nekaj lepih ponudb na izbiro. Najemnina s stroški vred po 350€, teh je največ

28.07.08 08:40
… obkroži pravilni odgovor. Cene bodo zrasle, ker:
a) se kupna moč povečuje,
b) so obrestne mere vse nižje in lažja dostopnost do denarja,
c) je m2 nerealno poceni glede na primerljiva mesta v EU,
d) ni ponudbe stanovanj na trgu,
e) ker itak vse samo raste,
e) …

28.07.08 09:15
f) ker je Francka tako rekla

Tole se pa že dolgo nisem tako nasmejala! :DDDDDD hvala vama

ker ji bo država dala stanovanje, potem pa še socialno, da ji sploh ne bo potrebno delati.

takšna država je že zdavnaj potonila v pozabo, moraš malo bolj spremljat današnjo modo 🙂 Danes je moderno da vohaš še za tistimi zadnjimi hodeči se evri (ljudmi), ki se v strahu da bodo razkrinkani, potikajo naokoli in upajo da jih ne zasačijo takšni, ki se zavedajo da so ti hodeči se evri odvisni ravno od njihovega razumevanja realnosti ali pa pohlepa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close