Najdi forum

Splash Forum Politični čvek gaspari ne bo dobil mojega glasa

gaspari ne bo dobil mojega glasa

ker sem včeraj gledal na tv o njegovi ženi in ugotovil da sta polna keša, ona je bila v več nadzorenih svetih itd, in če bi posšplošoil na podlagi vsega kar je bilo napisano o privatizacijo pa kakšne nagrade si ti ljudje talali, pridem do osebnega mišljenja da so vse to skupaj ene navadne lopovske barabe, v to sem seveda osebno prepričan tega pa na morem trediti, saj nisem osdnik. najbolj bedno pa s emi je zdela njena izjava da ji denar malo pomeni. seveda s polno ritjo je lahko srati jaz bi jo0 dal Za pol leta v eno delovno taborišče pa bi jo vprašal če ji denar že kaj več pomeni

Onadva nimata otrok? In zakaj nista kakšnega posvojila v vsej svoji perfektnosti? Nimata dovolj denarja?

tako se narava maščuje moj primitiven vaščan bi verjetno rekel ima denar pa prazna jajca

Saj vsem bogatasem denar kakor nic ne pomeni. Samo odrekel se mu ne bi nihce. Ampak ce mislis med ta resnimi kandidati (zanemarimo tiste druge tri) iskati reveza, ga nasla ne bos. Ker ga ni. Vsi so precej pri denarju.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

To je pa grdo. Kako pa vemo, da nimata otrok?

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Če je bila njegova žena v nadzornih svetih, imata kar precej denarja. Več kot kak Türk ali Peterle, čeprav tudi tadva ne stradata.

Vir: http://www.gaspari.si

bla bla bla boli mene k za njega pa vso to kampanjo

Jaz glasujem samo za take, ki so polni keša.

Za reveža ne bom nikoli glasoval, na nobenih volitvah.Zakaj? Tak, ki ma keš, se ziher ne bo šel takoj okoriščat.Pri revežu pa je stvar jasna: do sklede hoče, da se okoristi.

Gledal sem Krajnca..Službe nima, stanovanja nima…ta bi rad bil moj predsednik? Ha ha…dobra fora.Še zase ne zna poskrbet, kako bo za državo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V vsaki resni državi je to, da si solidno situiran osnova, da se greš visoko politiko.

Kako naj človek, ki svoje eksistence nima prav rešene, zastopa državo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če ste brali moje pisanje pred pol leta ste videli, da bomo pljuvali po vsaki vladi in vsakem predsedniku. In natančno to se dogaja. Mar ne?

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Jaz sem pljuvala po prejsnji in bom tudi po naslednji. Vendar pa po nobenih nisem toliko, kot sem proti tej.

Cesar jaz ne razumem … Ljudi, ki so pred zacetkom te vlade govorili, da je v drzavi vse narobe, kako je slabo. Potem je prisel Jansa in zdaj je vse cudovito. Kaj pa se je v zadnjih treh let spremenilo na bolje? Jaz vidim samo spremembe na slabse. Sploh si ne upam javno napisati, za koliko se mi je realno zmanjsal dohodek pod to vlado, kako se me unicili z davki.

Sem popolnoma v enaki situaciji.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Čak mal no. Ne moreš kar počez čez vse pluvat.Včasih pa kdo tudi kaj dobrega naredi.Ne bit tolk depresiven, bo vremenski vpliv kmal popustil.

saj v tem je tvoj deficit tio po svojih ne boš pljuval pa četudi bi vsi kradli

New Report

Close