Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Gaspari noče podpreti Turka

Gaspari noče podpreti Turka

Medtem, ko je Pahor, ko se še ni točno vedelo, kdo bo poleg Peterleta v drugem krogu, jasno rekel, da bo podprl Gasprija, če bo Turk tretji, Gaspari pravi, da ne bo nikogar podprl.Kresalova sicer še nekaj po ovinkih govori, ampak Gaspari je bil zelo jasen.

Enotnost levice je torej iluzija..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne vem zakaj bi kdo koga podpiral!?

Vsak se naj trudi po svojih močeh in uspeh ne bo izostal.

Verjetno gre za taktiziranje. Ker uradni rezultati še niso znani, bi bila prehitra podpora komu drugemu politično slaba poteza. Kaj pa, če pride v 2. krog (vemo, da ne more, ampak teoretično)?

Sicer pa ljudje menda niso ovce, da bi jim moral kdo govoriti, kako naj glasujejo.

Jaz zagotovo NE BOM ŠLA na VOLITVE!
Zato, ker ni mojega favorita g. Jelinčiča…

Si slišal, ko je Lojzek dejal, da ga naj podprejo Jelinčičevi volivci. Niti slučajno NE!!!! Lojzek ima upanje, da ga bodo podprli. Jelinčič nikogar ne bo podprl, to je že jasno kot beli dan!

Sem volil Gasparija. To pa še ne pomeni, da je Gaspari moj župnik, ki mi naroča koga naj volim v drugem krogu.

zadnja novička o Gaspariju :

‘Dobro obveščeni so se ob predvolilnih nastopih in pojavljanjih kandidata Mitje Gasparija večkrat namuznili, saj se je nekdanji guverner Banke Slovenije v javnosti pojavljal s svojo ženo, s katero pa po naših informacijah pred tem že dolgo ni več živel.
Volitve so torej dokaz, da politika tudi združuje.
Vprašanje le za koliko časa…. ‘ (Žurnal)

in takega človeka ste, nekateri, volili ? Popolnoma brezupen primer človeka ki naj bi predsedoval neki državi.

@”jejejejej”: Res ali kaj?

Zakaj se o tem prej ni nič vedelo?

predvolilni molk.

POTEM PA JE ISTO KOT V FRANCIJI

povsod enaki, povsod isti.

Ne, ni isto.

Nicolas Sarkozy je desničar.

New Report

Close