Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gastroskopija

gastroskopija

Imam napotnico za gastroskopijo (redno). To bo zame prvič in sem malo prestrašena.
Odločam sem med Pacientom (več mesecev čakanja), Zavodom Zdravje in Barsosom.
Hvaležna bom vsem, ki imate izkušnjo, kam naj se obrnem in katerega zdravnika priporočate po strokovni, kot po človeški (potrpežljivost, prijaznost) strani.

Jaz sem šla na gastroskopijo v Pacienta. Brez pripomb 🙂

Jaz pa priporočam diagnostični center Bled, njihovo podružnico v Ljubljani, v vili Urbana, tam blizu Kapitlja.
Jaz sem tam gastroskopijo prestala brez bolečin in brez strahu.

Vseeno je, povsod so uredu.

Barsos,osebje zelo prijazno . Zdravnik naredil pregled tako,da sploh nisem čutila

Se pridružujem mnenju.
Prvič opravila letos maja na Bledu,
drugič septembra (letos, ja :)) v LJ-podružnici … vse tipi-topi, sami + za njih!
Priporočam!!!

Se pridružujem mnenju.
Prvič opravila letos maja na Bledu,
drugič septembra (letos, ja :)) v LJ-podružnici … vse tipi-topi, sami + za njih!
Priporočam!!![/quote]

Tudi jaz sem opravila dve gastroskopiji v Vili Urbana, diag.center Bled, podružnica Ljubljana.
Strokovno, prijazno, skratka nimam pripomb ampak samo pohvale!!!

Res pojdi tja!
Srečno!

Kako le izgleda super gastro? Pa kaj pomaga prijazno osebje, ki zako itak mora biti, če ti pa tisto cev rinejo nekam?! a da kar niste nič čutili, nič bolečin, nič kaombruhanja?! Nakladate, da kar kadi,. No, razen, če je zraven sedacija

Priporočam na Japljevi 2 v Lj

Zagotovo niso tako pametni kot ti !
Sestra te ni dolžna božat po obrazu ,za to ni plačana ipd.
ne NISEM čustila nič .
Rigaš ,če ti ni jasno in to ni nič boleče niti nič.

ne NISEM čustila nič .
Rigaš ,če ti ni jasno in to ni nič boleče niti nič.[/quote]

Celo çutila nisi nič? Si iz kamna? Res ne vem, a se zmišljuješ , ker da tiste cevi ne čutiš? Resno?

ne NISEM čustila nič .

Celo çutila nisi nič? Si iz kamna? Res ne vem, a se zmišljuješ , ker da tiste cevi ne čutiš? Resno?[/quote]

Evo, še ENA, ki ni čutila ničesar.
In ne, nisem iz kamna, ampak sem oseba, ki VE, da če se nekaj mora (za zdravje), se pač mora in enostavno potrpiš.
Pač, če nekdo opiše SVOJO izkušnjo, zakaaaj se mora vedno najdit ”kr ena oseba”, ki začne lapat po svoje in kontrira tej osebi, ki je opisala SVOJO izkušnjo …
Jaz sem si že pred prvim posegom enostavno dopovedala, da je zadeva zame dobra, pozitivna in le tko bomo prišli zadevi do dna … in JA, je pomembno, da sta in sestra in zdr. oba v redu, mirna, sproščujoča … sama sem imela le prve pol minute, mogoče minutko malo ”težav”, ker sem se morala navadit na cevko v ustih … potem sem se pa enostavno zagledala v ”neko točko tam zgoraj” in mirno počakala, da je zadeva šla mimo.
In očitno sva dve osebi, ki nama je to ”mala mal’ca” in zakaj ne pozitivizma in spodbude naprej širit, če nama je pa RES bilo to ok, super, skoraj ”z lahkoto” opravljeno?
A je treba ljudi samo strašit?

Avtorica, prosim, osredotoči se NASE, misli na to, da gre zate, za tvoje zdravje in tistih par minutk boš že potrpela in bo mimo, kot bi rekla ”keks”, samo ne se ustrašit, ker RES NI NIČ TAKŠNEGA!
Jaz sem opravila pri njih še kolonoskopijo in sama ne morem izbrat med obema posegoma, kateri je bil lažji … enostavno – greš, odmisliš in opraviš,
SREČNO! 🙂

ne NISEM čustila nič .

Celo çutila nisi nič? Si iz kamna? Res ne vem, a se zmišljuješ , ker da tiste cevi ne čutiš? Resno?[/quote]

Ne nisem čutila nič.

A se ti zmišljuješ oz. si tako pameten/a , da imaš samo ti prav,samo tvoja izkušnja je ena in edina ?
Resno?

Ko sem dobila napotnico za gastroskopijo, sem poklicala na 4 klinike in se pozanimala o čakalnih dobah na napotnico:
– Klinika Doktor: čakalna doba 3 mesece
– DC Bled, izpostava Ljubljana: čakalna doba 3 mesece
– Barsos: čakalna doba 14 dni (pri g. Janši)
– Zdravstveni zavod Zdravje: čakalna doba 14 dni

Ker imam z gospodom Janšo zelo slabe izkušnje (nepozoren, neobčutljiv na potrebe in bolečino pacienta, brezbrižen), sem se odločila za ZZZdravje, kjer sem pregled opravila pri g. Tomažu Benediku. Sem bila zadovoljna, ni ravno prijetno (spahovanje in siljenje na riganje in bruhanje ob vstopu in izstopu v grlo), ampak je g. Benedik izjemno prijazen, še posebej pa neka visoka, temnolasa sestra v 30. letih, ki se sicer s pacienti pogovarja kot z otroci, ampak v tistem trenutku sem prav to porebovala. 😀 Poseg je bil zelo hitro mimo, naredijo 5 barvnih slik, test za Helicobacter pylori in zadeva je mimo. Tudi drugi, ki so prihajali iz ordinacije, so bili zadovoljni s storitvijo.

New Report

Close