Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gde si mi srce?

Gde si mi srce?

Sirmo, gde laziš, da te nema, da te ne ćujem više tako? Zar me ne voliš više tako? Da mi nisi opet odlazio u Tuzlu, bogami!Trebam te puno puno. Moj muž Šabane dobio je crveno lice kad sam se zadnji put vratila, jer dišala sem previše po tebi. Bilo je hudo vrjeme kod kuče ali, ti znaš, sve bi’će okej. Znam ja to sa njim, nema problema, sve ćem srediti, da se ponovo sretnemo i pojebemo, kao svaki put. Može i bolje, zna se.

Ali, bre, javi se mi!Nemoj me držat na ketnom kao psicu,znaš da mi ne treba to? Ako me ne voliš više, prićaj mi o tome, jer i Jozo ima ljepe oći koje mi ovlaživaju tamodole. Nećem da me jebeš u glavu, jebaj me tamodole i voli me!Ti si pravi muški za me, znam ja to već dugo. Ali neznam jer ti znaš da sam ja prava žena za tebe!

Ovde dajem ti copi-paste jedne pjesmice, koja me uspomena na tebe. Volim te, Sirmo in oćem, da i ti voliš mene!

Dobro veče dragi, uvjek si rado vidjen
gost
jabuke i vino čekaju i reš prepečen tost.
U bašti mesec sija žut
i laste več odlaze na jug
a mi se vrtimo u krug.

Dobro veče dragi, kažem ti, lep si ko bog.
Zašto žuriš kad patim bez milovanja tvog.
Sad spavaj, pokrivaču te ja
sanjaj, dok plamen sveča sja
u snove utonimo do dna.

Lepoto, ma hajde usreči me malo,
što pre,
zbog mas je ovo veče palo
zar ne?
I zvezde se razsule po nebu
baš sve
iz ovog našeg gnezda
gde bi?

Otišo u Bugarsku!Dobio curu sa Crnog mora.
OZNA sve dozna press
😉

Znaš, da sta dosadna..jao..jao..sto ljudi..sto čudi…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zašto pitanja u srcu tvom?
zašto tuga u zagrljaju mom?
Nemoj sumljati, nemoj !
Znaš kakva mi je Fikreta. Znaš kakvih problema b’ imo ko bi me odkrila.
Ja samo još sanjam kako bum te dobio, kako bi se moguće kje srećala, zagrlila, i kaj pojela moguće.
Jao…sam mislo same grde misli.
Kako bi se nas dva jebavala na vrhu štenga, pa na mom traktoru, pa sam mislo, da bi uleto u tvoju kancelariju in bi te jebavo na mizi, vse to sam mislo.
Uživo sam že samo to ko sam mislo, kamo da bi komi zaista urado.

---------------------------------------------- Što več dni mine ko te nema, temviše sam žalostan.

hahahahahaah

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

New Report

Close