Naslovnica Forum Starševski čvek Geaprodukt blagovni referent

Geaprodukt blagovni referent

Zanima me kakšno je delovno vzdušje v podjetju, kakšna je plača (redna, neredna), kakšni so odnosi nadrejenih do podrejenih, so nadure plačane… In najpomebneje kakšno delo je to? Ima kdo izkušnje?

Firma je ena najboljsih v Slo.

Redna placa, povprecna 1800€ neto, 8 urni delovnik, odnosi visokoprofesionalni, pravi ljudje na pravih mestih, o mobingu ne duha in sluha, fluktuacije prakticno ni, ljudje so povprecno v firmi 10/12 let.
Odnos do klientov enkraten, dostava tocna, hrana vrhunske kvalitete, prakticno nobenih reklamacij.
Boste pa zelo tezko prisli v firmo, ker prakticno ne zaposlujejo na novo, saj ne zeli nihce stran iz tako popolnega okolja.

 

Pred časom je v enem forumu nekdo napisal, da zaposlijo samo svoje in da morajo le ti s tlako odplačati bivanje v Sloveniji. A zdaj pa ne dobijo več niti svojih?

Jaz nic ne vem, da bi juznjaki bili izkoriscani ali opravljali tlako za to cudovito druzino in da delajo vec kot 8 ur na dan.Imam informacijo, da so lastniki in šefi odlicni in da je zaposlenim padla sekira v med, ko so prisli v tako enkratno okolje. Ce je kako drugace, bi me zelo presenetilo ali pa me je nekdo debelo naplahtal. Bom se malo preveril.

Tko tko, ni glih.

Kva ni lih tko? Ne zastopim. A lohka da kdo kaksno posteno informacijo? Ker se mi zdi, da šajtrga mal zajebava… vse prevec idealno pise.

Vzvišeni neprijazni v enem tednu vidijo kaj znaš pa zlo velik oglasov imajo pa novem kok novih strank na teden moraš dobit

Ce je res tako je to potem zelo zalostno. Nekaj dokaj svezih informacij dobil, ki so naravnost grozljive. Zmesana familija plus usekane vodje centrov, ki vrsijo pritisk na zaposlene in tu so se sodelavci-sodelavke, ki te za hrbtom blatijo in sirijo neresnice.

Skratka, bolno bolno okolje in ce vam je kaj do sebe stran!

New Report

Close