Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek geji in lezbijke

geji in lezbijke

Oni niso bogi. Ni razloga, da bi bili bogi. Bogi so tisti, ki čutijo potrebo, da se z njimi ukvarjajo. O teh osebah bi bilo potrebo razviti debato tu in njim pomagati rešiti njihov problem. Ker eni imajo resne težave pri tem.

“Pravi dedci” berejo ženske sajte..za crknit smešno..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čuj, kolk jaz vidim okoli sebe, vse najlepše ženske okoli šetajo metroseksualci..

Čuj, kolk jaz vidim okoli sebe, vse najlepše ženske okoli šetajo metroseksualci..[/quote]
Odvisno kak okus imaš in kaj je zate lepo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem še videl dobrega komada zraven nekega zakrknjenega tradicionalista…Dobri komadi so radi, da se jim v lajfu dogaja. To se pa poleg zapečkarjev težko.

imajo radi…( ne so radi )

Čuj, kolk jaz vidim okoli sebe, vse najlepše ženske okoli šetajo metroseksualci..[/quote]

Robiju so vse lepotice, ženske, ki so mlajše od njega za 20 let. Mislim, da za vse te kritično primanjkuje metroseksualcev. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Življenje ni samo “šetanje” in ogledovanje v ogledalu. 🙂
Me zato sploh ne preseneča, da je potem toliko nezadovoljnih žensk.

Kako ne? Res, obstaja še kaj drugega?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close