Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gel nohti (Maribor)

gel nohti (Maribor)

Ve mogoče katera za koga, ki to dela v Mariboru oz. okolici…pa da je res vredu. Sem bila neke vrste model eni, ki se je začela učit…in mi je naredila totalno katastrofo…sem čisto obupana. Za eno vem, ki dela res dobro…ampak je za čakat skoraj 1 mesec, jaz pa bi si morala dat to čimprej popravit, ker je res grozno videt:(((

Če bom šla nekam drugam, mi bodo verjetno vse dol spilili, ker verjetno delajo z drugim gelom? Ali obstaja kakšna boljša rešitev? Si lahko to sam kakorkoli odstraniš?

In pa še…tiste, ki jih imate…kako ste zadovoljne z njimi?

Hvala!

Lp

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

mene pa zanima naslednje: kaksne debeline naj bi bili tile nohti? jaz sem si jih naredila vceraj in zgledajo obupno. ce pogledam od zgoraj je vse lepo in prav, debelina pa katastrofa, kot da imam neke lopate namesto nohtov. imam pa umetne konice in francosko manikuro. a se vam tole zdi normalno? nohti so bili vse prej kot poceni…

Jap moji so videt podobno…s tem da so še od zgoraj videt grozno, ker niso narejeni lepo. Ne vem pa kako bi sploh naj izgledali. Meni se zdi to predebelo… Koliko pa si plačala, če lahko vprašam?

tam kjer sem bla je za francosko mislim da 11.000 (mi je pa dal nekaj popusta). jaz sem ful razocarana – mogoce sem pa prevec pricakovala. ce ti povem iskreno, bi si jih najraje kr dol odpilila…

Ja jaz tudi bi si jih najraje dol spilila:) Sem si danes sama malo zalila in popravila s prozornim lakom…da te vsaj izgleda nekak… Katastrofa…

New Report

Close