Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gel nohti – odstranjevanje

gel nohti – odstranjevanje

Kaj naredite, ko vam gel nohti prerastrejo. Ne grem nazaj po nove, ampak ne upam, si jih pa pilit ful.

Nikoli več jih ne dam delat!!!

potem pa jih samo krajšaj s pilico, da ti ne zrastejo predolgi. saj se jih boš znebila, tako v roku dveh mesecev ziher.

Ali si jih krajšaj s pilico ali pa jih postriži s kakšnim močnejšim ščipalcem… Striženje geliranih nohtov je sicer prepovedano, ampak prav zato ker jih postrižeš gel “razpoka” in grejo prej dol, no vsaj jaz sem jih tako postrigla in so v roku enega tedna sami popadali dol med vsakdanjim delom… da razpok ni videt pa jih nalakiraš s kakšnim temnejšim lakom.. samo te opozarjam da se moreš kar malo pomatrat da jih postrižeš, ker je gel res močan.. 🙂

Najbolje, da greš tja, kjer so ti jih naredili. Minimalno zaračunajo in imaš urejene roke.

Tam ji bo spilila povrhu do živega in še bolj stanjšala njen naravni noht. Ker ga ni topila, ki bi raztopil ves gel- ga mora na koncu še pobrusit dol z nohta.

Če nima ravno dela, kjer jo vsi gledajo dnevno v roke in nohte, potem naj naredi, kot ji je svetovala bisernica7-bo še najmanj škode in hitreje si bodo njeni nohti opomogli.

sama delam gel nohte,na začetku rahlo popilim,da naedim mat ,položim vatico z posebno tekočino za odstranitev gela,čez alufolijo in to je to. geliš se stopi,ga odstranim,ne računam nič in nohti niso čisto nič uničeni. res ne vem,kdo ti jih dela,verjetno šarlatanka

Draga to ni res – vedno predno pričneš izdelovat nohte popiliš povrhnjico – si napisala tudi sama. S tem odstraniš zaščitno plast in odpreš povrhnjico nohta za prepustnost – ti lako gor daš folij kolikor hočeš, gel se sprime s preostalim nohtom tako, kot sekundno lepilo – ko si daš sama naredit nohte verjetno tud začutiš, kako zapeče topel gel ali pa topilo potem na nohtih v vsaskem primeru, ne prosim olepševati zadeve. Če si jih delaš, torej veš, ampak vlasrtno skledo torej nihčle rad ne pljuva.

Nohte mi je delala oseba, ki profesionalna, šolana stilistka nohtov s strankami vključno tudi nekaj znanih slovenskih estradnic, katerim se morate nohtarke še posebno ponavadi ( zastonj) potrudit, ker so živa naokoli hodeča reklama; torej ima več kot je potrebno in zdaleč od tvoje prilepljene žaljive oznake šarlatanka – sicer pa ste nohtarke tako ali tako klika zase. Tako rade šimfate delo svoje konkurence in izumljate izraze in se obkladate med seboj čisto po nepotrebnem, pa čeprav jih niti ne poznate, ali pa ne vidite izdelka drugih v živo, ki je dostikrat lahko tudi boljši od vašega-samo na Facebook lepite svoje krempeljčke, ki so nekateri, mimogrede nečloveški in izjemno nenaravni, izumetničeni – kot bi lastnica, ki jih nosi, ušla iz Mantra ali pa vampirskega stripa 😉
Pač enostavno ne trpite, da je katera boljša od vas, ker vas je enostavno-preveč 😉 In tega ase zavedajte.

In jaz osebno nohtarki, ki mi nekaj govori, da to ni res, pa čeprav vem, da tako je, nebi zaupala svojih naravnih nohtov v podaljšavo z gelom – pa naj bo to uradni salon, garaža posel ali pa fušanje na domu; ker če želiš da je noht kvalitetno spojen z gelom in ne odstopa, poka in se ne zlomi npr. ob odpiranju vrat pralnega stroja, je treba stari gel popolnoma odstranit, ga pa z topilom in vatko in folijicai neodstraniš ravno OK, ali pa uporabljaš gel, ki ni ravno v višjih standardnih merilih.

Draga to ni res – vedno predno pričneš izdelovat nohte popiliš povrhnjico – si napisala tudi sama. S tem odstraniš zaščitno plast in odpreš povrhnjico nohta za prepustnost – ti lako gor daš folij kolikor hočeš, gel se sprime s preostalim nohtom tako, kot sekundno lepilo – ko si daš sama naredit nohte verjetno tud začutiš, kako zapeče topel gel ali pa topilo potem na nohtih v vsaskem primeru, ne prosim olepševati zadeve. Če si jih delaš, torej veš, ampak vlasrtno skledo torej nihčle rad ne pljuva.

Nohte mi je delala oseba, ki profesionalna, šolana stilistka nohtov s strankami vključno tudi nekaj znanih slovenskih estradnic, katerim se morate nohtarke še posebno ponavadi ( zastonj) potrudit, ker so živa naokoli hodeča reklama; torej ima več kot je potrebno in zdaleč od tvoje prilepljene žaljive oznake šarlatanka – sicer pa ste nohtarke tako ali tako klika zase. Tako rade šimfate delo svoje konkurence in izumljate izraze in se obkladate med seboj čisto po nepotrebnem, pa čeprav jih niti ne poznate, ali pa ne vidite izdelka drugih v živo, ki je dostikrat lahko tudi boljši od vašega-samo na Facebook lepite svoje krempeljčke, ki so nekateri, mimogrede nečloveški in izjemno nenaravni, izumetničeni – kot bi lastnica, ki jih nosi, ušla iz Mantra ali pa vampirskega stripa 😉
Pač enostavno ne trpite, da je katera boljša od vas, ker vas je enostavno-preveč 😉 In tega ase zavedajte.

In jaz osebno nohtarki, ki mi nekaj govori, da to ni res, pa čeprav vem, da tako je, nebi zaupala svojih naravnih nohtov v podaljšavo z gelom – pa naj bo to uradni salon, garaža posel ali pa fušanje na domu; ker če želiš da je noht kvalitetno spojen z gelom in ne odstopa, poka in se ne zlomi npr. ob odpiranju vrat pralnega stroja, je treba stari gel popolnoma odstranit, ga pa z topilom in vatko in folijicai neodstraniš ravno OK, ali pa uporabljaš gel, ki ni ravno v višjih standardnih merilih.[/quote]
to ni res-napisala ti je,kako se odstrani GELISH(gel,ki se nanaša kot lak-to niso gel nohti)-malce preveč si se razburila :)…in postopek je res opisala pravilno.

Potopi vato v aceton ter dej na noht pol ovij z aluminijsko folijo ter pusti 15 min

No, zate pa jaz nisem prepričana, da veš o čem govoriš. Gel in gelish sta dve različni stvari. Gelish lakiranje se res odstrani tako, kot si napisala. Gradilni gel pa res potrebuje tudi nekaj mehaničnega odstranjevanja – piljenja.

To je strup za nohte,raje si kupite v DM namesto laka gel,nato še nadlak.Boste videli kako lepo izgleda.Odstranitega z acetonom.Morda še s čim drugim.

Samo 1x sla na nohte, dala permanentni lak, ki mi je popokal cez 3 dni. Ko sem prisla nazaj, mi je nohte brusila 45minut. Nikoli vec ne bo nihce tako delal z mojimi nohti. Grem v dm in kupim navaden lak pa se to samo poleti

New Report

Close