gel nohti
VELIKO ČASA SO BILE NA TRGU SLABE MASE IZ KATERIH SO IZDELOVALI UMETNE NOHTE, SEDAJ PA JE ŠLA TEHNOLOGIJA ZELO NAPREJ IN VAM POVEM IZ ISKUŠENJ, DA NI VEČ BIJAZNI.
PAZITE SAMO PRI IZBIRI GELA ,S KATERIM SI BOSTE NAREDILA NOHTE, KAR JE SEVEDA SPET MALO POVEZANO TUDI Z DENARJEM.
PRI NAS RAVNO ZARADI TEGA ZELO DOLGO NISMO DELALI NOHTOV, SEDAJ PA SMO V TEM ŽE TRETJE LETO, IN S POMOČJO ALESSANDRO GELA, SMO PRIČA NAŠIM ZADOVOLNIM STRANKAM ,KI SO PO LETU DNI PAČ PRENEHALE ZARADI SVOJIH RAZLOGOV, KLUB TEMU , DA SO JIM BILI NOHTI ZELO VŠEČ, SO NOHTI OSTALI NEPOŠODOVANI IN LEPI!
LP!
Brala sem o različnih tehnikah podaljševanja: z belo konico, umetnim nohtom, šablono. Katero priporočate? Ker sem izredno natančen človek in to tudi pričakujem od drugih, sploh pri frizerju, kozmetičarki…. me je malo strah, da ne bom zadovoljna. Meni so res všeč nohti, ki imajo lepo belo konico; podaljšani z belo konico, ker je res popolna. Konice, ki jih manikerke naredijo s čopičem niso nujno vedno lepe. Kako je pa podaljševanje s šablono? A so te tehnike vse isto kvalitetne? Vem kako te tehnike zgledajo, samo ni mi jasno zakaj se ženske večinoma odločajo za podaljševanje s konico. V čem je razlika?
Kako je pa z debelino geliranega nohta? Pri kolegici sem vidla zelo debele. V čem je “fora”?
Hvala
Malo je odvisno od stanja vaših nohtov(dolžine), ko pridete na podaljševanje, zatorej če bodo vsaj nekaj milimetrov, da zataknemo šablono, bo ta izdelek najlepši in naravnejši.Sicer moramo uporabiti konico, da podaljšamo, kar ni velike razlike na koncu.Alessandro gel je vrhunski materjal, za vrhunske nohte, vem da kot mnoge boste zadovolna, zato ne gledat za 5€v ceni razliko, jer je kvaliteta bolj pomembna, pa še za vaše zdravje nohtov gre!
Pazite pa še pri izbiri moderatorja, kajti en začetnik lahko naredi par kiksov, vi pa boste mislili, da je kriv materjal.Če želite poskusite pri nas , zagotavljam da boste 100% zadovoljna, saj imamo na tem področju dolgoletne iskušnje!
LP!
Ja se strinjam, če se učijo, naj to povedo strankam in dajo ugodnejšo ceno, dandanašnji sta čas in denar cenjena, pri nohtih gre obojega veliko!
Poleg tega pa je na trgu ogromno linij za nohte, ki so čista kemija in nohte poškodujejo, a so poceni za delo! Zato moramo biti pošteni in ne delati v škodo stranki!!!
LP!