Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Gelirani nohti – sanacija

Gelirani nohti – sanacija

Po 14 dneh so se mi polomili nohti s podaljšanimi konicami. Sedaj je na njih gel, lak in ne vem kako to odstraniti da pridem do svojih. Ali gre z acetonom? Ali bom morala čakati da prerastejo saj jih ne grem več delat in popravljat.

Pojdi nazaj kjer so ti jih naredili in naj jih tam odstranijo.

Gel se odstrani edino tako, da ga odpiliš dol.

Gelish / soak off je pa tisti, ki ga odstraniš s posebnim odstranjevalcem (podobno acetonu)

Če bi bili dobro narejeni, se ti po 14 dnevih nikakor ne bi smeli polomiti. Pojdi k tistemu, ki ti jih je delal in naj ti vse odstrani. Druge možnosti ni.

Nazaj ne morem, saj sem si to neumnost privoščila na dopustu in sedaj moram reševati stanje doma, streznjena da nikoli več. Tudi plačevala ne bom še enkrat, raje bodo pač lep čas nikakršni in bom roke držala skupaj. Zanima me kako bi si jih lahko vsaj malo popravila sama.

Nabavi si eno dobro pilo in gel spili dol sama, če nočeš plačevati, da ti to v salonu naredijo.

Nalakiraj si jih z drugim lakom. Ne vem sicer, kako točno to izgleda s podaljšanimi konicami, vem pa, da je meni geliranje oz. permanentni lak s piljenjem uničil moje nohte, pa še odlepili so se mi, zato se tega ne mislim več iti.

Pa kje si to delate nohte, da se vam odlepijo in polomijo ? Podaljšane s konicami imam že cca. 8 let in se mi ni še nobeden ne zlomil in ne odlepil. Tudi uničenih nimam. Ko sem imela operacijo sem si jih odstranila in bila 3 mesece brez. Moji nohti so bili čisto normalni odspodaj. Avtorica, če imaš polomljene jih moraš spiliti. To bi ti naredili tudi v salonu. Kupi si dve pilici in pili dokler ne gre vse dol. Ni druge.

New Report

Close