Gelirani nohti v Lassani?
Živjo!
Jeseni in pozimi imam zelo krhke nohte, ki se mi vedno lomijo in počasi rastejo, zato sem se letos prvič odločila, da si naredim gelirane nohte. Želje imam, da izgledajo NARAVNO, so le malo daljši od mojih naravnih in tanki 🙂
Za zdaj sem izbrala salon Lassana. Ima katera izkušnje? Glede na to, da se bolj posvečajo frizerstvu me skrbi, da na tem področju nimajo tako izkušenih deklet? :/
Pozdravljena,
kar se tiče geliranih nohtov v Lassani, to ne morem nič komentirat. Glede na to, da imaš že krhke nohte, zakaj bi stanje še dodatno z gelom poslabšala? Ko se odstrani gel je stanje še slabše (sem tudi to probala v preteklosti).
Jaz sem bila na istem kot ti, imela sem zelo krhke in slabe nohte. So mi jih pozdravili z IBX terapijo v enem salončku v Ljubljani. Sama redno hodim na gelish (trajni lak) in sem res zadovoljna. Z IBX terapijo še posebej, je pa res, da moraš bit malenkost vztrajna, vendar se splača na koncu 🙂 Moji bogi in poškodavani nohti so sedaj zdravi! Ne plastijo se, prav tako se tudi ne lomijo.
Ravno včeraj sem bila v city parku in sem šla mimo tistega prostorčka kjer delajo manikiro. Sem šla vprašat kaj oni priporočajo in so mi takoj rekli da mi bodo naredili IBX terapijo, samo da naj se naročim. Sta mi pokazale kako izgleda, ker tudi onidve sta imeli čisto uničene nohte zdej pa imata dolge in zdrave 🙂 in sem se prepričala, pa tudi ceneje je hehe 🙂