gelirani nohti v Ljubljani
Ko sem še bila v LJ, sem šla dvakrat v estrado (več ne, ker kot študentka nisem toliko zapravljala za take stvari) in mi je bilo vedno ok. Kako je zdaj res ne vem, sem pa imela namen it v estrado, v primeru če bom še kdaj rabila. Lahko poveš kaj je bilo narobe?
Na FB sem videla, da je to ful popularno trenutno, samo ne vem, če je to to kar ti iščeš:
http://www.gelishstudio.si/index.php/contact
Jaz tudi ne grem več v estrado, njihovi nohti so se mi zlomili do krvi in to ne samo en…. drugje nisem imela takih problemov… tako da nevem a mi je slabo naredila ali imajo takšen gel…. sm šla 1x in nikoli več ker tudi za reklamacijo so komplicirali in sm sam rekla da hvala ne pridem, sm drugje zrihtala…
cene pa imajo zasoljene….
drgač pa ti ne znam povedat kje v lj, ker sem jih jaz potem na obali delala….
V Estrada studiu me je vse skozi motilo to, da je bil edini nacin placila gotovina in nenormalne cakalne vrste ter nobenega parkinga. Ampak, ker punce delajo po mojem okusu res dobre nohte sem to spregledala.
Od kar pa imajo salon tudi na Vicu pa je nastala cela stala.
Narocis se na Topniski, dobis sms da si narocen na Topniski, prides 5 minut pred naroceno uro tja, te pa prav cukasto gleda, ces ti si pa ja na Vicu narocena! Pol pa prid ti tja v 5 minutah! Ko pa prides tja pa nobenega opravicila, kaj sele popusta!
Da pa ne govorim, da ni bilo to prvic! Prvic sem pa stala pred zaprtimi vrati salona na Vicu, ker naj bi bila narocena na Topniski!
Mene v Estradi vec ne vidijo, zato me zanima, ce poznate kaksen podoben (pol strankam prijazen) salon.
V Estrado hodim že 15 let. Zadovoljna sem bila pri Barbari.
Kot zgoraj berem, je možna tudi kakšna negativna izkušnja, ampak to pri drugih nohtnih stilistkah.
Barbara izredno pazi na naravne nohte. Meni gelirani nikoli niso držali, razen v Estrada Studiu.
Nikoli me niso popilili. Vedno sem bila v eni uri fertik. Parkiram direktno za salonom, rampo odprejo na daljinca. V salonu ne opravljajo. Govorijo o idejah. Barbara ima veliko zdravstvenega znanja.
Nohte že izdeluje 25 let. Zgoraj vidim napisane neresnice. Verjetno konkurenca. Nekdo ki je bil v Estradi, kaj takega kar zgoraj piše, ne more napisati.
Način plačila je s kartico ali gotovino. Parking je vedno frej. Naročim se lahko preko aplikacije.
Vedno dobim račun, ki je 22% davka. Redne stranke imamo popust.
Vedno poslušam dobro muziko, spijem kavico, spoznam še kakšno drugo fajn stranko.
Meni je Estrada Top! Bežigrad top lokacija. Parking zagotovljen. In tanki nohti izdelani v eni uri.
Res priporočam! To kar piše zgoraj o uničenih nohtih – je prav smešno.
Ravno oni, ki so naučili preko 500 punc izdelave nohtov in ravno pri njih je poudarek na nepoškodovanem naravnem nohtu – ti naravne nohte utrdijo in ohranijo.
Sedaj je poplava nohtov ki ne drzijo. Kar vsaka dela nohte.
Tukaj se pa kar strinjam s tabo. Estrada je včsasih bila med boljšimi saloni v Ljubljani zdej pa je med zadnjimi – šlampasti, neodgovorni, neprofesionalni in še za piko na i cenovno sploh ne pašejo tam kjer bi radi bili. Za tako visoko ceno kot je imajo pričakuješ kvaliteto oz. kakovost in tudi prijaznost. Ne dobiš ne eno, ne drugo. Skratka, odsvetujem.