Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gelish laki za nohte

Gelish laki za nohte

Ali katera pozna Gelish lake za nohte?

Kakšne so vaše izkušnje?

Strup za nohte. Če si jih hočeš popolnoma unčiti, potem kar.

Na osnovi česa to sklepaš (veš).
Daj kaj več, da ne bo samo zavistno natolcevanje, ker si jih ti morebiti ne moreš privoščiti.

Shelac je boljša varianta, ker ti lak odstranijo s posebnim acetonom. Če prav mislim kaj so gelish nohti, potem je odstranjevanje možno samo s piljenjem, kar seveda pomeni, da ti ne odpilijo samo laka, ampak tudi nekaj nohta.

Tudi shellac se odstranjuje z namakanjem v aceton. Oziroma namočijo gazo v aceton in ovijejo okrog prsta z alu folijo. Sledi 15 minutno namakanje. Kakšen učinek ima aceton na noht, verjetno ni treba razlagati?

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Mislim, da je bil nekaj časa nazaj na viziti na pop tv-ju prispevek o tem, kako škodljivo je to geliranje za nohte. Če si pismena, si boš to sama našla. Drugače pa, zakaj bi ti bila neka ženska nevoščljiva, ker si ti nohte uničuješ, ona pa je bolj pametna od tebe, ker si jih ne uničuje?

Mislim, da je bil nekaj časa nazaj na viziti na pop tv-ju prispevek o tem, kako škodljivo je to geliranje za nohte. Če si pismena, si boš to sama našla. Drugače pa, zakaj bi ti bila neka ženska nevoščljiva, ker si ti nohte uničuješ, ona pa je bolj pametna od tebe, ker si jih ne uničuje?[/quote]

Jaz si nohtov ne uničujem, ker si jih ne geliram. Samo vprašam.

Gelish, Shelack,…. to je vse isto. Izdelki, nanašanje,…. Razen proizvajalec je drug.
Če imaš pravilno izdelano ne poškoduješ svojih nohtov.

Tudi jaz sem zasledila, da zadeva sprošča rakotvorne snovi. Plus tega imaš svoje lastne nohte dotalno uničene, ker jih je potrebo spilit, Pa zelo moraš pazit na njih, tko da je bolj za tiste, ki majo roke za okras ne pa za kako delo,

Pri lak gelih se naravni nohti ne pilijo.

Zdravo zdravo!

Torej sem moški, ampak punca dela v kozmetičnem salonu in ima vsake toliko razna izobraževanje in mi par stvari razloži.

Torej gelish nohti.

Nič ni rakotvornega! Ni za ljudi z “občutljivimi” in tankimi nohti (mislim da sem se prav izrazil). Zdi se mi, da je omenila, da tanjša nohte. Tako da za ljudi ki imajo že sedaj težave, se ne priporoča. Dobra lastnost je ker zdržijo ZELLOO dolgo in so ZELLOOO obstojni.

Več na žalost ne vem. Sem prepričan če katera pokliče v kakšen profesionalni salon, da vam bodo tudi povedali. Še bolje če pokličete mojstrice, ki učijo lakiranje na ta način.

Vau! Človek ti odgovori na vprašanje, ti pa takole? Gelish nohte sem si dala naredit samo enkrat. Popokali so po enem tednu. Kako sem jih praskala dol, raje ne razlagam, ker prstov z acetonom pač ne mislim prepojit, toliko se še imam rada. Pa še plačevala bi za to?
Gelish mi je odsvetovala tudi kozmetičarka, kamor hodim sicer na manikuro.

Ni ga čez lep naraven noht.

Gelish dejansko propagirajo samo tisti, ki se s tem ukvarjajo in imajo od tega dobiček.

Moje stranke so zelo zadovoljne, delam ga pa že tri leta. Tudi, ko si ga odstranijo s posebnim topilom, so nohti lepi in še čvrstejši, kot pred uporabo. Gela, odkar obstaja gelish, skoraj več ne delam. Razlogi so cena, čas, naraven izgled, utrditev naravnih nohtov, ki nikakor ne morejo zrasti … Dajte prosim prej preverit, kaj govorite. Seveda pa so nohti uničeni, če si ga na silo skrampaš. Uničeni so tudi po navadnem laku, če ga po neandrtalsko odstranjuješ.

New Report

Close