Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek geni 40% višja cena

geni 40% višja cena

Kaj se pa tem dogaja? 40% VIŠJE CENE V APRILU?? Zakaj že? Bomo morali spet menjat operaterja? Pri ceni 30€, je to 12€ več. Saj niso normalni? Kje je elektrika najcenejša?

30% nižje bo

Šit, ne.

Kaj  to, ste že dobili ta zadnje položnice – za  letošnji januar ? So višji zneski ?

https://gen-i.si/dom/elektricna-energija/ceniki-in-akcije/redni-cenik-elektricne-energije-za-gospodinjske-odjemalce/

Odgovor na objavo uporabnika
pri geni, 14.02.2025 ob 18:22

Kaj se pa tem dogaja? 40% VIŠJE CENE V APRILU?? Zakaj že? Bomo morali spet menjat operaterja? Pri ceni 30€, je to 12€ več. Saj niso normalni? Kje je elektrika najcenejša?

A kaj plešete?

A kaj plešete?

Ko bomo aprila dobili položnice, bomo plesali vsi, največ pa tisti, ki imajo montirano toplotno črpalko, ali pa grejejo na panele…

“Mestni” plan pa je že šel, ali pa še bo v najkrajšem času GOR za 32 odstotokov…

Pa prispevek za NATO bo tudi moral iti, pa prispevek za Ukrije…

In tako do nezavesti, oziroma do trenutka, ko se bomo stegnili…

Potem pa bodo začeli plačevati te račune naši sončki, med katerimi jih vsaj 40% NE ŽELI DELATI…

Fino bo!

Jaz vidim nižje cene, kaj se vam dogaja?

Kaj res bodo tako nizke cene? 13 centov vključno z DDV?  Smo pri Gen-i

koliko so pa prispevki na kWh skupaj? Za omrežnine vem, da so znižali na okoli 3 cente na kWh (znižali na porabo, zvišali na moč pozimi)

pozitivno presenečenje

te cene mi delujejo približno take kot ob predzadnjem subvencioniranju (nekje od 2022 do jesen 2024, jeseni so začeli noro subvencionirat verjetno zaradi novega sistema omrežnin)

Ugodno. Smo pričakovali dosti višje

Zakaj bodo tako nizke cene? A so začeli od Rusov spet plin kupovat, mogoče na skrivaj in je to potisnilo druge energente tudi dol?

Golob nesposobni je preveč subvencioniral elektriko od novembra, zdaj so se ljudje razvadili in bodo šokirani, ko bodo realne cene nazaj. Gospod Janša ne bi naredil take napake, ampak bi namesto tega dal bone za hotele, knjige in slušalke

Meni to ni jasno…

Pač živim sama in se v te obračune ne spoznam. Če sem imela elektriko do sedaj vsak mesec cca 50 eur, jo bom aprila imela za 70 eur?

Me je prav strah.

Plešemo!

Meni to ni jasno…

Pač živim sama in se v te obračune ne spoznam. Če sem imela elektriko do sedaj vsak mesec cca 50 eur, jo bom aprila imela za 70 eur?

Me je prav strah.

Aprila boš imela kakih 30, 40 zaradi nižjih omrežnin, mogoče boš decembra 2025 imela 70 in do aprila 2026, potem spet 30. Ker cena elektrike bo od aprila približno taka, kot je bila do novembra 2024

Edini cilj je samo to, da zabita čreda plačuje vedno več.

Ker lahko, ker lahko mafija več pokrade in ker zabita čreda podpira mafijo.

Zahvalimo se nesposobnemu golobu.

zahvalimo se mu, da je tako znižal cene od novembra 2024, da jokamo, ko bodo tržne cene nazaj

Glavno, da se jamra

Agenda 2030 gre naprej.
Nič ne boste imeli in boste srečni.

New Report

Close