Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GEOX ČEVLJI

GEOX ČEVLJI

Razmišljam, da bi kupila superge Geox za sina, ker se mu noge zelo potijo.
Kakšne so vaše izkušnje s to obutvijo?

lp,

Tudi mojemu se zelo potijo – in bom vesla vaših mnenj.

Naše izkušnje;
Delno zaradi cene, delno ker je otrok še manjši in noga hitro raste, delno ker sem prebrala kako so škodljivi, in delno ker ( nisem ) (ne) verjamem smo jih kupili pred dvema tednoma prvič, ker so bolj za pozno jesen – zimo, jih je imel šele en dan (prejšnji pon, ko je deževalo) tako, da ko sem jih sezula takrat noga ni bila mokra – vroča kot do sedaj – je pa to premalo da bi lahko podala pravo mnenje… pa kdaj pozneje še naše izkušnje…

Poletni super, jesenski in zimski pa niso ravno vredu. Zato ker ima cevelj tiste luknjice v podplatu in je hit not mokro.

Sama sem imela in še imam nekaj čevljev geox. Skoraj bi rekla, da kvaliteta teh čevljev zelo pada. Meni sicer zelo ustreza oblika čevlja, zato kakšen par še kupim. Je pa res, da hitro premočijo.

Sama otrokom zelo rada kupim čevlje superfit. Se mi zdijo zelo kvalitetni. Zelo všeč so mi pa tudi čevlji ecco, ampak se mi zdijo za otroke predlagi. Z možem imava kar nekaj ecco čevljev in so zelo kvalitetni.

Nam ne ustrezajo nobeni. So predragi za to kar ponujajo. Lansko leto sem še zadnjič poskusila z buckami in bila totalno razočarana, ker so premočili, podprat se je dobesedno zrsal, zgornji del škornja pa čisto scufal,…skratka, nam ne odgovarjajo.

Ko premočijo ste dejale … nam je prodajalka povedala da nes smejo…. A niste nesle nazaj? TUDI NAŠI IMAJO LUKNJE….

katere bi pa priporočali za mladostnika, ki ima težave s potečimi nogami?

Naša pika ni ravno najbolj pazljiva pri hoji, ne ustavi jo niti globoka luža (te so sploh ql), niti cel sneg, veliko prehodi peš, skratka mora imeti trpežen in, jasno, nepremočljiv čevelj. Za zimo smo kupili Geoxove škornje, tip skibucke. Niti enkrat ni imela mokro, pa sem malodane vsakokrat preverjala, ravno zaradi številnih mnenj, da čevlji zaradi luknjic premočijo. Mi smo z Geoxom zadovoljni.

mami

Naš fant je imel lani zimske geoxke in so bile super. Niti enkrat niso premočile in so še vedno v odličnem stanju čeprav jih je nosil praktično vsak dan od jeseni do pozne pomladi.

Jaz sem sama imela Geox zimske ćevlje, in v dežju ali snegu so mi premoćili, in to od spodaj. Tako da jih otrokom verjetno ne bom kupila, čeprav ma večja tudi probleme s potenjem nog.

Pa pojdite v outlet na Rudnik v LJubljani, tam so cene 30 ali 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dol.

Mi smo imeli tri zime zapored Geox ski bucke in nikoli mokrih nogic, tako da smo zelo zadovoljni.

Lp

Našemu se noge nenormalno potijo in že več let nosi Geox. Od vse obutve ima v njih najmanj mokre nogavice-čisto suhe pač ne- in je praktično ves čas v njih. Imel je tudi zimske,malo višje in niso nikoli premočile. Smo zelo zadovoljni z njimi. Kupimo pa jih največkrat ob razprodajah ali pa v kakšnem outletu-en velik outlet smo odkrili blizu Trevisa v Italiji in se tam vsakič ustavimo, ko gremo s smučanja.

Jaz za njih nimam ene spodbudne besede za povedat, razen tega da so lepi za vidit. Od kar je sin začel hoditi pa do tretjega leta so bili vsi čevlji GEOX. To pomen dve leti. Kar nekaj parov. Vse superge, sandali so ZANIČ. Noge takoj mokre, pa ne samo to, zaščitna guma na koncu čevlja se je VEDNO odlimala. Pa sem vedno krivila fanta, da pač tako hodi, poganjalček. No poleti,ko je bil star že dobre tri leta in nekaj mesecev pa sem mu kupila sandale. Sin jih je imel 1x in se mu je odlimala guma. Nese nazaj v Celje kot reklamacija in mi povedo, da reklamacija po novem paru ni upravičena, ker se čevlju vidi, da je bil mehansko poškodovan in da je bil zelo veliko nošen?! zalimal so gumo in to je bil ZADNJI par ki sem ga kupila. Samo en par je zdržal drugega sina. Vse ostale superge ne. Prijela sem za gumo,ki je takoj odstopila in potegnila in dobesedno olupila čevelj.

Kaj drugega?

Ciciban, Superfit in meni zelo dober ECCO. Drugače pa odvsino kolk je sine star. Jaz na ww.superga.si najdem krasno obutev. Športno.

Predvsem mi je pomembno, da je čevelj iz naravnih materialov in pri supergah gledam še na ostale karakteristike katere GEOX nima. Govorim za superge. Je pa lep, to pa priznam.

N

New Report

Close