Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Ghost ship

Ghost ship

zanima me ce je kdo gledal ladjo groze,kok se mu sam film kej zdi.js se odpravlam jutr po vsej verjetnosti v kino,in me zanima,ce je sploh vredno,ce je film grozn itd.nekje na internetu se brala,da nej grejo fantje raje film prvic sami gledat,da ne bodo potem oni skakali puncam v narocje…:)
hvala

hehehehe meni se je zdel bolj pravljica kot grozljivka… že ko vidiš na začetku napise, misliš da gledaš Disneyevo risanko…hhehe gre za tipično holivudsko “grozljivko”….. pa lep pozdrav!

ja tudi meni je taka navadna grozljivka 🙂 veliko boljši je The ring

Meni je bil pa Krog tako dolgočasen in nezanimiv, da bi lahko zlahkoto prespal cel film.

Splača se pogledati film The RIng, res parkrat ti grejo kocine pokonci. Ghost ship je pa dobesedno pravljica in ni vredno ogleda, ampak če hočeš ga poglej.

Ti “filmi” niso vredni pol kilograma rabljenih baterij, ljubi smrkavci.
lep večer želim…

ljubi smrkavci? Tako visoko se cenite, pa ne veste, da so okusi razlicni?
Pa oba “izdelka” sta filma. Ce vam nista vsec, pa tako povejte. Brez butastih zaljivk, ki so res usmiljenja vredne.

No, tako kot Ghost ship, kot The Ring ameriske verzije, mi nista bila vsec.
Nic posebnega. Edino konec pri The Ring je kar zanimiv.

Okusi so razlicni, nekateri ga pac nimajo, mi ljubitelji umetnosti temu recemo da so kulturno deprimirani…. glede “izdelkov” pa naslednje: FILM je po definiciji UMETNISKO DELO, katerega izrazno sredstvo so SLIKE NA TRAKU, PREVLECENEM S SNOVJO, OBCUTLJIVO ZA SVETLOBO…. si slisala: umetnisko delo…. Stvari, o katerih pa je govor na temule forumu, pa so podjetniski projekti… izdelki… kot recimo plocevinka Coca-Cole ali porcija pomftita v McDonaldsu… Kolosej pa je supermarket, kot….. reciva Interspar… kulturni hram zahodne civilizacije… in njuni obiskovalci so navadne prazne ovce, se ti ne zdi?

Tako visoko se cenim..
pa vam vseeno zelim
lep dan…. tak,
s soncem obsijan.

Vas Fedja

Saj je prav, da imas svoje mnenje, ampak nacin, kako ga izrazis, je obupen.

“in njuni obiskovalci so navadne prazne ovce, se ti ne zdi?”
Ne se mi ne zdi. Ljudje imajo radi lahkotne komedije in podobno, ker se ob tem sproscajo. In to jih definitivno ne naredi navadne prazne ovce.
Kar se pa umetnosti tice; se ti sploh zavedas kaksne izdelke in stvari imajo v danasnjem cajtu za umetnost? In te filmi to pac so, pa ce ti je vsec ali pa ne.
Narejeni za sirso mnozico, za ljudi, ki jim je to v zabavo:) Meni se zdi se vedno veliko bolje, kot pa droge in alkohol. Lahkotni filmcki pac.
In ti nisi nic “vec”, ker imas rad umetnost.

Film je ful dobr sam de bi bil pa kej prov posebn grozn pa ne. na začetku je edin ena ful dobra fora. no sj se boš sama prepričala.

Elle… te lahko vprasam s koliko starim dekletom se pogovarjam, ker se mi zdi da nisva na isti diskurzivni ravni….. zanr filma ali namrec nima popolnoma nic opraviti z njegovo kvaliteto, tudi najvecji filmski umetniki so namrec snemali vrhunske lahkotne komedije (recimo Godardov Pierrot Le Fou ali pa Kubrickov Dr. Strangelove, da ne omenjam Chaplina in Keatona)… enako velja za ostale umetnosti: ni vazno o cem govori poezija, vazno je kako je napisana, ni vazno kaj je naslikano na platnu, ampak kako je naslikano, kajneda…. (te citiram “saj je prav, da imas svoje mnenje, ampak nacin, kako ga izrazis, je obupen”).

Danasnja mnozicna kultura pa zali inteligenco svojega konsumenta…no… ce pa te zanima, kaksne stvari imajo v danasnjem cajtu za umetnost, si oglej tolele stran:

http://www.bfi.org.uk/sightandsound/topten/index.html

lep sobotni vecer ti zeli….
tvoj serif Fedja

Nima veze koliko sem stara. Pa zapicil si se v zanr, ki pravzaprav sploh ni tukaj pomembno.
Kar sem hotela poudarit je, da zalis ljudi z “ljubi smrkavci”, prazne ovce….tu to sploh nima nobenega pomena. Imas se za nekaj vec, ampak ljudje s takim odnosom, so zame nekaj manj. To sem hotela povedat.
Pa tudi ce sem le studentka, pa tudi ce bi mi bili vsec taki filmi, me to nikakor ne naredi “navadno prazno ovco”.
Pac sem mnenja, da lahko inteligentni ljudje izrazijo svoje mnenje tudi brez zaljivk in nespostovanjem do drugih.
Ne bos verjel, ampak to nas ucijo tudi na pravni fakulteti:)

S tem pogovorom bom zakljucila.

Lepo soboto.

Nič posebnega, nič groznega, Deja Vu, sem imel občutek, kot da gledam slabo lepljenko med Titanikom in Viharjem vseh viharjev…Ta film sem šel gledat edino zaradi Gabriela Byrna, ker mi je zanimiv igralec. Najbolj čudno mi je bilo, ker so se skozi film spreminjali nosilci le-tega :((( The Ring mi je bil dosti bolj.

Pozdrav vsem! Ne morem verjet, v kaj se spuščajo nekateri primitivni ljudje, ki so jim pomembni le konflikt in kvazi umetnost. V mislih imam Fedjo, ki dvomim, da mu je res tako ime, kot dvomim v to, da bi povedal človeku v obraz stvari, ki si jih upa pisati na tem forumu. Najlažje se je skriti za NICK in pljuvati po ljudeh.
Nisem pristaš nagibanja na eno stran, a v tem primeru dam Elle prav (pa tudi tu dvaomim v pravo ime).
Nehajte z brezveznimi nategovanji in povejte raje kaj o FILMU IN GLASBI.
ZATO SMO TU…

Gledal sem The ring. Kot film in efekti se mi je zdel dober, kot srhljivka pa… ne preveč. Sem pričakoval boljše. Bom pa v kratkem pogledal še original (necenzuriran), pa bom potem povedal še vtis tega.

Se opravičujem, če ne znam povedat s strokovnimi izrazi kot Fedja, sem pač “normal guy”.

Čao!!

Forumi so anonimni in nekateri jih imajo, da sproscajo svoje frustracije:)
Drugace pa lahko komot povem moje ime, samo mislim, da tu sploh ni relevantno.
Pozdravcek

Ah, če bomo že izbirali strani, moram reči, da mi je Fedja precej všeč. 🙂 Okej, njegovi posti so mi všeč, da ne bomo pretiravali. 😉

Joj, kok bi neki rekla, pa bom raje obdrzala zase:)))))))))

New Report

Close