Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gilenya

Gilenya

Zanima me ali kdo od vas jemlje (pozna koga, ki jemlje to zdravilo)? Predpisovali naj bi ga tudi v Sloveniji, a bolj izjemoma. Pod kakšnimi pogoji ga predpiše zdravniški konzilij, ni mi jasno zakaj predpisujejo imunomodulatorna zdravila (še vedno, kljub kopici stranskih učinkov). Vem, da obstaja tudi forum MS, a zbiram čimveč informacij, zato je ta forum, ki je zelo obiskan lahko koristen vir. Hvala za kakršnokoli informacijo, link, karkoli … (tega je na spletu ogromno, zato je sortiranje lahko dolgotrajno, žal nimam dovolj časa, imam preveč vsega, dan ima žal le 24 ur …).

Oj, me veseli da je še ena taka, ki vestno pregleduje novitete pri nas in drugje. Kolko si stara? Kolko časa že imaš diagnozo?Jast imam 33 let in diagnozo 10,

Sama sem zdrava, diagnozo ima moj mož že od 2007, od takrat ni imel nobenega zagona več. On je star 39 let, zdravniški konzilij mu je odobril jemanje imunomodulatornih zdravil, a se nekako še ni odločil, a bi s tem pričel ali ne (stranski učinki, špikanje, obravnava teh zdravil v ZDA, odkrito povedano, upam na čudež, čeprav sem se z diagnozo sprijaznila).

Pozdravljeni..

Zanima me če kdo pozna oz.jemlje zdravilo Gilenya in Tysabri..Hvala za odgovor..
Sebastjan

New Report

Close