gin.izvid
Pozdrav.Danes sem po pošti dobila vabilo,da so dobili rezultat brisa,ter da si moram dvignit napotnicoFul me je strah. Vem,da bom šla na odščip .Kaj me tam čaka?A lahko grem sama z avtom?Grem po odščipu takoj domov?Kako dolgo čakaš na te rezultate?
Saj bi pisala na ginekologijo,vendar predolgo traja,jaz pa rabim hiter odgovor,da se malo pomirim.
Verjetno je šla katera skozi tega in me zanimajo izkušnje,po možnosti kako je s tem v Celju?
Hvala vnaprej.
zjutraj prideš tja, tešča. te pregledajo , vzamejo kri, preoblečeš se v pižamo, oz. spalno srajco, čez pol ure te pride sestra iskat, greš na gin. mizo, dobiš narkozo….
potem se zbudiš, počakaš papirje in greš domov. ne smeš pa vozit sama.
izvidi so pa v enih 14 dneh. vsaj v postojni je tako, za celje pa ne vem.
nič hudega ni skratka.
Meni so po dveh letih pozitivnih brisov odščipnili v ambulanti (na živo) košček tkiva za natančnejše analize. Potem mi je notri zatlačil gazo, ki sem jo morala vzeti ven mislim da naslednje jutro. Nobenih drugih navodil, razen da ne smem fizično delat.
Ko sem dobila izvide pa so mi svetovali požig sprememb z laserjem. Tisti dan sem prišla v bolnico, čakala kaki 2 uri, potem pa na mizo in kar na živo. Najprej ni nič bolelo, potem pa je prišlo do krča maternice in je bilo kar hudo, a je trajalo le kako minuto ali dve. 3 dni sem mogla počivat. Od takrat je skoraj 10 let in je vse v redu. Tako kot pri večini. Naj te ne skrbi.
lp