Ginekolog-inja Ljubljana
Najboljše informacije so iz prve roke, zato se obračam na vas, da mi svetujete h kateremu ginekolog-u-inji naj grem.
zaenkrat nimam nobenih težav, eno leto po porodu, pa sva se odločila z možem da bi imela še enega.
Moj dosedanji ginekolog je prim. cerar – sicer je zelo vredu, ampak v času nosečnosti me je pregledal mogoče 2x on, drugače pa vedno odsoten itd.
V njegovi ambulanti so mi predlagali da si počasi poiščem drugega gin. ker bo šel kmalu v “penzijo”.
zdaj pa me zanima h komu naj grem? super bi blo če ni v leonišču, ker tam je obupno parkirat, pa še gužva je nenormalna v čakalnicah. kje kjer te naročijo na uro in te obravnavajo kot se šika (ultrazvoki v nosečnosti ipd.).
pomagajte mi prosim z izkušnjami kje in kakšni so vaši ginekologi, da se lažje odločim. sploh ne vem kje naj iščem drugega. kar brez priporočil pa že ne greš drugam.
hvala vnaprej vsem!
Sama sem imela med nosečnostjo gin., s katero pa nisem bila ravno zadovoljna. Strokovnost je bila sicer super, ostalo pa na psu. Potem sem prešaltala k dr. Kljunu v ZD Vič. Med nosečnostjo sem bila 1x pri njem, pa sva imela rahlo kratek stik. Slišala pa sem veliko pohval in tudi kolegica, ki ga osebno pozna, ga je izredno pohvalila. No, naročila sem se, bila pri njem na pregledu (cca. 2 leti po porodu) in sem zaenkrat izredno zadovoljna. Posvetil se mi je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, se pogovoril z mano in mi svetoval. Če bo še vnaprej tako, se ga bom držala kot klop. Zaenkrat vsekakor priporočam.
P.S.: Velik plus ima on pri meni tudi zaradi dejstva, da je porodničar.
LP
jaz sicer že pomoje 100 krat napisala na Nosečnosti, ampak ne škodi če še tukaj.
Meni je zelo dobra ginekologinja Antonič-Babnik ki resnično prisluhne in te tudi kaj vpraša, dela kot ginekologinja v TPC Dravlje na Ulici Bratov Babnik 10, in je tudi porodničarka v Postonjski porodnišnici. Nazadnje ko sem bila tam je še vzemala na koncesijo. Deluje v sklopu centra za Neplodost od Dr. Reša (tiste iz foruma neplodnost bodo vedele kdo je on).
Moja ginekologinja je najboljša!
dr. Branka Colja Lovšin, dela kot zasebnica na koncesijo v Plavi Laguni (Linhartova 5)
Je ginekologinja-porodničarka in moja ginekologinja že od samega začetka. Izredno topla, prijazna ženska. Vedno pripravljena na pogovor, vedno razloži, kar jo vprašaš, vedno si vzame čas zate. Med nosečnostjo je bila sploh super – naredila mi je več UZ-jev, kot ti sicer “kao” pripada, ob vsakem mi je temeljito razlagala vse, kar me je zanimalo. Poslala me je na vse dodatne preiskave, če je le bil indic za to. Je nežna, pa tudi nasmejana, pozitivna oseba. Včasih je delala v porodnišnici, tako da o strokovnosti ni dvoma. Moja nosečnost je bila tako lepa tudi zaradi njene skrbi, strokovnosti, pomoči.
Veš kaj mi je bilo izredno lepo? Ko sem rojevala (ne me spominjat – 17 ur v porodni) je dvakrat poklicala v porodnišnico in se zanimala zame…
V preddverju svoje ordinacije ima nalimane slike mulčkov, ki jim je pomagala na svet…
Edini problem: ima zelo veliko pacientk in malo dvomim, da še sprejema na koncesijo. Pokliči 01-434 05 10
Jaz vem, da bi njena pacientka ostala tudi, če bi bilo potrebno plačevati, ker je tako dobra.
Ima tudi zelo prijazno sestro, Lili, naročanje ni problem, čakalnih vrst tudi ne (vsaj ne pretiranih, po par minut).
Toplo, toplo priporočam.
Oj Žogica Nogica!
Jaz sem veliko bolj bila zadovoljna z njegovim očetom Janezom, ki je delal v isti ordinaciji. Žal mi je, da se je moral upokojit.
Pri jr.Klunu me moti njegov žvečilni, ki ga tako neukusno žveči, da mi gre na bruhanje. Zdi se mi zelo nespoštljivo do pacientk in njegovo obnašanje je bolj pobalinsko. Strokovno je pa zelooo duper!
Lep pozdrav,
Sally