Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ginekolog, koža, tabletke..

ginekolog, koža, tabletke..

Pozdrav!
Stara sem 19 let in imam probleme s kožo na obrazu. Zanima me, če grem lahko h ginekologu (do zdaj še nisem šla, saj fanta nimam, tako da zaščite ne potrebujem) in mi predpiše kakšne kont. tabletke, npr. Diane35? Je to mogoče, da mi jih predpiše samo zaradi kože in ne za zaščito?
Hvala za odgovor!

če nimaš fanta in ne potrebiješ zaščite pojdi k dermatologu in ti bo on predpisal Diane 35.

lp!ne vem zakaj bi jemala kontr.tabletke, niso tako zdrave za jesti kot mislis…ceprav imas neravnovesje hormonov, ti priporocam kaksno drugo pot najprej pa obisk pri derm.ne jej tablet dokler ti ni treba! pa srecno

Hvala obema! Vem, da je malo nesmiselno jemat KT, ampak bila sem že večkrat pri splošnemu zdravniku, ki mi je predpisal neke kreme, neko raztopino.., pa mi je vse tako hitro zmanjkalo, pa tudi učinek ni bil ne vem kako uspešen…
Tejča, kaj ti dermatolog predpiše več škatlic ali samo eno (ki je za 3 mesece)? Ker po eni se stanje šele malo izboljša (po mojem) in rabiš tabletk za več časa.. Kako je s tem?

Prvo ti napiše eno škatlico in te naroči na pregled čez 3 mesece. Če se stanje ne poboljša ti predpiše še eno škatljico in te spet naroči čez 3 mesece. Če pa še takrat ne bi bilo boljše ti predpiše ene full močne tablete, s katerim zdravijo težke oblike mozoljev. Točnega imena teh ne vem, ker nisem rabila iti tako daleč.

Pa ne cakas pri vsakem ginekologu 3 mesece, da prides na vrsto…

New Report

Close