ginekolog v Ljutomeru oz. Rakičanu (bolnica)
Danes sem izvedela da je moj g prenehal delat za vedno in ker sem dobila v roke svoj karton, sem si primorana poiskat drugega. Najbližji varianti sta mi Ljutomer oz. Rakičan. Zdaj me pa zanimajo vaše izkušnje.
Katerega g imate, ste zadovoljne z njim, kakšne so čakalne vrste, ali je gužva v čakalnici…
Vse me zanima. Bi bile prosim tako prijazne in mi pomagale pri moji odločitvi?
Lep pozdrav in hvala!
Pozdravljena!
Sama imam ginekologa v Lendavi, vendar pa premišljujem, da bi tudi jaz spremenila in šla v bolnico. Tam je baje kar nekaj dobrih. Sama bi najverjetneje kar dr. Ouček-Farkaš, mislim da tako nekako, vprašanje pa je, če še sprejema, saj je zelo zasedena! Drugače pa tudi neka mlada, dr. Kous-ova, je super, pa baje ne jemlje več!!!
Ne vem, malo se pozanima, boš videla kdo ti najbolj ustreza! Za Ljutomer pa, žal, ne vem nič! Od kod pa si, če ni skrivnost?
Sama se imela dr. Sepiča iz Ljutomera,nimam kaj za reč je res super.
Samo se mi ful zamerilo ker ima res glupe te sestre, ki delajo v sprejemni.
Danes mi je svakinja(noseča) rekla da sta izgubili kartoteko..
In ginekologa sem zamenjala.
Zdaj imam ginekologa v bolnici dr. Vojvodiča, ma ni slab. Vendar treba za pregled čakati tudi mesec,dva..
Čao
Alo!
Jaz pa hodim v MS v zdravstveni dom k Dr.Lenartu. Hodim k njemu že več kot 15 let. Sem ful zadovoljna, razen z čakanjem in nekaterimi neprijaznimi sestrami. Je pa res, da je tudi tik pred penzijo tak da tudi jaz nimam pojma kam bom pol hodla.
Ko sem predlani ležala v bolnici mi je ta mlada Kousova bila kar všeč.
Mislim pa da tudi Dr.Šubinski po strokovnosti ni slab. Sem ležala v njegovi sobi (3 tedne) in sem bila zelo zadovoljna. Ne vem pa če tudi tak jemlje zunanje paciente.
No vidim da nas je nekaj iz tega konca. Sem sicer še iz Štejera doma.
LP
Jaz že nekaj let obiskujem ginekologa v Ljutomeru. Dr. Šepič je eden najboljših ginekologov kar sem jih kdaj srečala ( ker sem bila v drugi nosečnosti veliko v bolnišnici jih poznam kar nekaj). Je zelo prijazen in pripravljen poslušati marsikaj. Vedno si je zame vzel dovolj in mi prijazno odgovarjal na vsa vprašanja. Zame se je še posebej zavzel v drugi nosečnosti, ki je bila rizična. Nikoli ga ne bi zamenjala, čeprav sestra v sprejemni pisarni ni ravno prijazna. Tudi čakalna doba ni dolga ( niti en mesec). Ker naroča na uro, ni pretirane gneče. Ti ga priporočam!
Lep pozdrav!