Ginekolog
Ima slučajno katera že izkušnje z menjavo ginekologa. Meni trenutno gre sedanji vedno bolj na živce!(Na Metelkovi v ZD), In iščem eno vredu ginekologinjo, ki bi še imela prostor?!
A še ktera ve, kaj vse bi mogla naredit!
Hvala lepa!
Lp
Ja, greš do nje, da ti da tvojo komplet kartoteko. Mogoče si jo bo želela še fotokoporat preden jo vzameš. Poiščeš novo g. prineseš kartoteko, podpišeš izjavo o izbiri ginekologa… to je to.
Jaz sem jo menjala spomladi in nisem rabila ničesar drugega.
Lp, Monika
Jaz sem jo tudi menjala, ampak meni je dala kopirano kartoteko sama pa je obdržala original, saj ti novi ginekolog tako odpre novi karton, saj meni ga je.
Za Ljubljano nimam pojma glede ginekologov, je pa moja na Trati(Škofja Loka) in je super ženska, res.
Jaz sem šla na GK v Ljubljani (Leonišče), vprašala, kdo je frej in dodelili so me k prefektnemu ginekologu dr. Barbiču. Ko sem prišla na prvi pregled, sem pri sestri podpisala izjavo, da je on sedaj moj izbrani G. Ne rabiš nosit nobene kartoteke, saj odprejo novo. Če pa bi imela zelo pestro ginekološko preteklost in če bi ginekolog menil, da želi videti tvojo staro kartoteko, pa to ustanove naredijo same med sabo. Torej ne skrbi, pojdi tja, kamor želiš in to je vse. Svetujem ti pa GK. Sicer doplačaš 3 jurčke za prvi pregled, ampak vsaj veš, da si v dobrih rokah.
Tudi jaz bi rada zamenjala svojo ginekologinjo. Ali bi mi lahko katera priporočala kakšno ki je zelo vredu ali je z njo zadovoljna? Sem iz Ljubljane. Hvala in lep pozdrav
Jaz svetujem ginkeologa dr. Matijo Barbiča v Leonišču. Je mlad in zagnan zdravnik in vedno pripravljen pomagat. Vse ti razloži in sigurno boš zadovoljna z njim. Se mu vidi, da še ni naveličan vsega (kot kakšni dohtarji pred penzijo). Upam pa, da še sprejema nove pacientke. Vprašaj na 522-60-60. Tam ti bodo dali cifro od naročanja in bodi vztrajna, ker traja in traja, da dobiš vezo. Ali je zasedeno ali nihče ne dvigne (ena sestra namreč naroča pri okencu in tudi dviguje telefon, zato ta anarhija).
Sama sem menjala ginekologa letos v začetku leta – pač v sili razmer (je bil superca prejšnji) in sem slučajno pristala pri dr Pušenjaku! (leonišče)
Zame je super, ne vem pa, če se da trenutno da priti k njemu!
Lp, Mateja
Če bi rada ostala na Metelkovi greš lahko h ginekologinji Kačič.Zdajle ne vem naslova,je pa čist zravn ZD.Ne vem kolk ma kej polno ampak men je všeč k je čist taka mejhna ordinacija pa k ni zanemarjen pa nimaš tazga občutka k v ZD k je vse natrpan.
ve katera kaj o ginekologinji Geršak iz Leonišča?
Forum je zaprt za komentiranje.