Najdi forum

ginko biloba

pozdravljeni!

3 mesece uživam tabletke ginko biloba.kupila sem jih v angliji, v eni škatli jih je 280 komadov.
poje se lahko 1/ na dan.
ker ne vem, kako dolgo se lahko te tabletke uživajo, se obračam na vas?
ali naj neham z jemanjem ali naj nadaljujem?
stara sem 30 let.
tabletke so mi zelo pomagajo pri koncetraciji in bolj logičnemu razmišljanju.

hvala

lp!

Preberi priloženo navodilo. Sigurno kaj piše kako in koliko časa jemati.

oj:)

ne, nič ne piše.
piše samo, da se jedo med jedjo in sicer 1 na dan.

počutim se super. me je pa strah, da bi bilo kaj narobe, če bi jih jedla še dlje…tabletk je ostalo še zelo veliko.
ali ginko biloba(ob dalljši uporabi) povzroča kakšne stranske učinke?

hvala

lp

Pozdravljeni!

Ginko biloba je zelo priporočljivo prehransko dopolnilo oziroma dopolnilo k prehrani, ki omogoča izboljšanje spomina, spodbuja delovanje možganov, z pomirjajočim učinkom pri depresiji, tesnobi,… Vpliv pri visokem krvnem tlaku…

V primeru, da se zanimaš za to – vrstne zadeve mi lahko pišeš na email.

p.s.: Rok uporabe bi moral biti odtisnjen na embalaži. Prehransko dopolnilo ti nima škodovati kaj, le s časom neuporabe lahko postane čudnega vonja, spremeni barvo in podobno. Zato se drži datuma in ne pozabi na pravilno shranjevanje emabalaže, dobro zaprto ipd.

Lep pozdrav,
P.

Ginko povzroči širjenje žil in poveča pretok krvi, zato se odsvetuje v kolikor jemljete zdravila za strjevanje krvi oz. druga zdravila. V tem primeru se prej posvetujte s svojim zdravnikom.

Drugače pa ga v priporočenih odmerkih lahko redno uporabljate.

Danes je ginko po zelo dostopni ceni navoljo tudi pri nas, povezava ginko biloba

Lp,zacela sem z pitjem ginko biloba od Jamienson ker sem res zelo pozabljiva in na momente zelo zmedena me zanima ali mi bo scasoma pomagalo in pa zanima me ali je mono da se mi vrti in glava boli po cc 14dni uporabe.Hvala za vas odgovor

New Report

Close