Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gizzmo nateguni

Gizzmo nateguni

Kupim izdelek na njihovi “super akciji” za 29 Evrov. Danes slucajno vidim TA izdelek,isti,identicen, na Aliexpress za 4 Evre!!!!!!!!!

ja, to je vse kitajska ista roba… jaz vsee te izdelke za fone in podobno kupim pri kitajcih nikoli tukaj, prišparaš ful… ovitke pri nas minimalno 5x preplačaš.

Ok, zadeva je taka. LOGICNO da bo preprodajalec nekaj kupil nekje ceneje in potem prodal za visjo ceno, da ima profit.

odlocis se lahko sam – bos kupil prek alija in cakal 2 meseca, da stvar dobis, ali pa bos dal vec kesa in bos dobil takoj.

ce je nabavna cena 4e, je treba ob posiljki zraven stet se postnino(postnina takega izdelka je okoli 2-3e, pristej se carino, 22% ddv, reklamo, placilo delavcu ipd. Oni imajo recimo da okoli 30% marzo, tko da je gizmo zasluzil ene 8-9e na tvoj nakup.

ce bi manj kot to, loh firmo sam se zaprejo. Probej bit podjetnik pa bos videl kako je.

Ne. Postnine na veliki vecini izdelkov na Aliexpress NI,logicno,niti carine:Imajo skladisce v Budimpesti. Dospatava pa c.ca 10 dni.

PREDNO KLAJ KUPITE V SLO vedno preverite cene na Aliexpress-u!

@REALNA, a mislis,da me briga katere stroske ima podjetnik v Sloveniji????

JAZ kupim kjer je ceneje!!!!!!!!!!!!!!! Ok, ce je par evrov razlike, a na Aliexpress je ponavadi vsaj 20 Evrov razlike!

@ realna –  zato pa izdelkov od podjetnikov, ki se gredo preprodajo kitajske robe z navitimi cenami ne kupujemo.

ne vem če je to ravno neko podjetništvo hudo.  Kakšna je njegova dodana vrednost -nikakva bolj…torej

Aliexpress je ZAKON! Tudi TEMU a imajo manj izbire.
Dostava je postala hitra (dobil sem nazadnje v 1 tednu),ce kaj ne pride, takoj vrnejo ali posljejo se enkrat itd!

Na gizmo ne kupim nic nikoli vec.

New Report

Close