Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gizzmo.si

Gizzmo.si

Vse .a prav VSE ki tam prodajajo,oni kupijo na AliExpress in dajo gor vsaj 400% maržo!

Ljudje prej preverite cene na AliExpress!

Sem se pri njih že nategnil. Kupil ovitek za telefon kao v akciji za 19.90 . Čez par dni sem videl istega za 3 Evre!!!!!

Svoj čas so bili v redu. Zdaj imajo navite cene, no več nič za kupit pri njih.

Sem kupil pri njih slušalke za cca 20ali 25€ nevem več točno, za na šiht ,uglavnem največji šrot od šrota. Niso se obe povezovale, ena tisja k druga,  nevem več ka vse je narobe, u roku par dni sm jih iz jeze zabrisal nekam.  Nikoli več pri njih. Kasneje smo kupil ene od xiaomi in ene od Motorole, veliko boljše, rabim dvoje ene za službo, ene za fitnes, tako je vedno vsaj ene polne

Kupila pri njih blutut slušalke, so kar ok za to nizko ceno, se povežejo v hipu in delajo kot urca. Samo na plastiki se vidi da ni nevem kakšna kvaliteta. Imela pa sem pred tem ene drage od JBL in so nonstop jeb*** in se niso povezovale.

Ti prodajajo čisti drek!

Sranje

Nategnili so me!

Ni za kupit. Prodajajo vse kar se dobi na Aliju za 10 krat nižjo ceno

Ne sam da prodajajo sranje, so faking nasilni s temi oglasi, pa bohnedaj kake telefonske stevilke dat, ko ti kej posiljajo kak paket, ker bos dobivu smse in to vsak dan. Block.

New Report

Close