Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glamox radiatorji?!

Glamox radiatorji?!

Z električnimi radiatorji Glamox bi rad ogreval mansardo 90m2.
Zanima me če ima kdo od vas kot edini vir ogrevanja te radiatorje, kako se vam obnesejo, zanima me tudi mesečen strošek elektrike?
Kje jih najugodneje kupiti?

Če misliš ogrevat, se daleč najbolj splača kupit grelno-hladilno klimo(5 kw izkoristek, 1kw poraba, ogrevanje 80-100 m2)

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz ti priporočam kombinacijo električnih in marmornih radiatorjev. Električni ti stanovanje segrejejo na hitro, marmornati pa toploto držijo dlje časa.

V prejšnjem stanovanju sem imela marmorne. Sicer je trajalo in trajalo, da se mi je v nedeljo stanovanje segrelo (kadar me ni, dam radiatorje na 15°C), pa še vroči so bili, vendar je bila v ponedeljek situacija že ok, stanovanje toplo, radiatorji pa normalno topli.

Sedaj imam Beha radiatorje, ki sicer izjemno hitro ogrejejo zrak v stanovanju (predvsem zaradi močnega pasivnega kroženja zraka), vendar ne akumulirajo popolnoma nič toplote. Ko ugasneš ali zmanjka elektrike, postane zelo hitro hladno.

Pa še ena razlika je 🙂 marmorni porabijo manj štroma. Naš račun za elektriko je sedaj občutno večji – 45kvadratov … po pavšalu 80 evrov, prej za 35 kvadratov 50 evrov (je pa res, da imamo vse ostalo na elektriko).

Za 90 kvadratov boš imel račun nekje med 120 in 160 evri. Odvisno na koliko boš imel nastavljeno temperaturo.

Glede el. radiatorjev pobrskaj po forumu http://www.podsvojostreho.net

pozdrav!
Radiatorji Glamox so fenomenalni, ogrevali smo se 1 mesec, ker se nam je centralna pokvarila.
Hitra in prijetna toplota. Bi jih imeli še naprej, ker pa imamo dvostanovanjsko hišo in je potrebno kuriti tudi v pritličju smo se odločili, da jih prodamo in ogreevamo naprej na centralno.
Imam tri radiatorje Glamos za prodat in sicer:
dva večja za ogrevanje 17-20m/2
in enega manjšega za cca 10m/2
popust 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
l.p

ali je že kdo kdaj čistil notranjost glamox radiatorjev? mi imamo nekaj let star radiator, ki je letos začel zaudarjati ob vklopu

… da so fenomenalni, če jih pa prodajaš.

Verjetno nisi prebrala natančno.
Prodali jih bomo, sicer pa bi morali nabaviti še za spodnje stanovanje to pa se nam ne splača (ker so starši umrli) moramo ogrevati celotno hišo.
Drugače pa so za blokovsko stanovanje super, pa naj reče kdo kar hoče.
Zame so super, ker pa jih ne rabim več bi jih prodala.
Radiatorji so rabljeni cca 1 mesec, s tem, da jih bom nekaj tudi obdržala. Toliko.

Pozdabila sem napisati stroške ogrevanja.
Dnevna poraba za ogrevanje 80m/2 z glamox radiatorji, voda- bojler 80l ter vsa druge električne naprave ( štedilnik, pralni stroj, zmrzovalna omara, hladilni in še bi se kaj našlo)
je 50 kW.

Pozdravljeni, kupujem en majhen glamox. A mi ga prodate?

Zanima me če se kdo ogreva samo na marmorne radiatorje. Imam stanovanje 70 m2 izolirano je s 25 cm stiroporja.

uporabnica itaq koliko marmornih radiatorjev ste imeli v 35m2 in koliko izolacije ?

Zanima me kvatratura ogrevanja / izolacija / koliko marmornih radiatorjev / strošek 6 mesečni ?

Hvala

New Report

Close