Glamox radiatorji?!
Jaz ti priporočam kombinacijo električnih in marmornih radiatorjev. Električni ti stanovanje segrejejo na hitro, marmornati pa toploto držijo dlje časa.
V prejšnjem stanovanju sem imela marmorne. Sicer je trajalo in trajalo, da se mi je v nedeljo stanovanje segrelo (kadar me ni, dam radiatorje na 15°C), pa še vroči so bili, vendar je bila v ponedeljek situacija že ok, stanovanje toplo, radiatorji pa normalno topli.
Sedaj imam Beha radiatorje, ki sicer izjemno hitro ogrejejo zrak v stanovanju (predvsem zaradi močnega pasivnega kroženja zraka), vendar ne akumulirajo popolnoma nič toplote. Ko ugasneš ali zmanjka elektrike, postane zelo hitro hladno.
Pa še ena razlika je marmorni porabijo manj štroma. Naš račun za elektriko je sedaj občutno večji – 45kvadratov … po pavšalu 80 evrov, prej za 35 kvadratov 50 evrov (je pa res, da imamo vse ostalo na elektriko).
Za 90 kvadratov boš imel račun nekje med 120 in 160 evri. Odvisno na koliko boš imel nastavljeno temperaturo.
Glede el. radiatorjev pobrskaj po forumu http://www.podsvojostreho.net
pozdrav!
Radiatorji Glamox so fenomenalni, ogrevali smo se 1 mesec, ker se nam je centralna pokvarila.
Hitra in prijetna toplota. Bi jih imeli še naprej, ker pa imamo dvostanovanjsko hišo in je potrebno kuriti tudi v pritličju smo se odločili, da jih prodamo in ogreevamo naprej na centralno.
Imam tri radiatorje Glamos za prodat in sicer:
dva večja za ogrevanje 17-20m/2
in enega manjšega za cca 10m/2
popust 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
l.p
Verjetno nisi prebrala natančno.
Prodali jih bomo, sicer pa bi morali nabaviti še za spodnje stanovanje to pa se nam ne splača (ker so starši umrli) moramo ogrevati celotno hišo.
Drugače pa so za blokovsko stanovanje super, pa naj reče kdo kar hoče.
Zame so super, ker pa jih ne rabim več bi jih prodala.
Radiatorji so rabljeni cca 1 mesec, s tem, da jih bom nekaj tudi obdržala. Toliko.