Najdi forum

Glamping Ptuj

Zanima me, če je že kdo dopustoval v vinskih sodih (glamping) v termah Ptuj ??? Zanimajo me vaše izkušnje, mnenja…

Mi smo bili… Res enkratna izkusnja in zelo zanimivo… Nekaj posebnega…
Terme Ptuj so res cudovite

Bivala v vinskem sodu, dve noči z polpenzionom.
Glede na to da redno obiskujem glampinge je ta daleč zadaj za konkureco. Glamping oz. glamurozno kempiranje kot se mu rado reče to res ni. Sodi so v kempu, en zraven drugega. Vse nekaj nahitro zbito, postrani nabite vtičnice in stikala, ki so mimogrede delavniška, ni niti koša za smeti. Poleg tega, da nimaš nič zasebnosti, saj so sodi prenatrpani, slišiš vse kar se dogaja v sosednjem sodu. V samem sodu zelo malo prostora, komaj kam odložiš stvari, sodi so tudi, če malo bolj pogledaš zelo umazani, povsod prah, nepomita okna, zavesa na vratih se stalno stika in pada dol. V najinem sodu so se z težavo zaklepala tudi vrata in zgodilo se je,da so za čistilko, ki je samo na hitro postlala posteljo, ostala vrata odklenjena.
Sama povezava med recepcijo in welnesom hotela je slaba, saj sva morala na račun tega večkrat prehoditi pot ker sva rabila nek kupon za masažo, ki pa ga v recepciji kempa sploh niso imeli. ( dobila sva namreč darilni bon, na katerem so pisale vse storitve)
Sama hrana v restavraciji, ki pripada k polpenzionu je pod povprečjem, nekaj na hitro, vsak dan enako, hrana pogreta.

Z malo vložka in domisli bi bil ta glamping lahko 1000% boljša izkušnja.

Zelo slabo. Prvo noč smo se odločili in šli spat domov. Vsak dan smo šli na zajtrk ob 8 spali pa doma. Hrana vsak dan enaka nekaj na hitro. Edino super je bilo kopanje. V sodu so pajčevine pajki vsepovsod in žuželke sploh ne moreš spat. Poleti tak vroče da lahko zgoriš. Wcji umazani enako tuš. Preveč žuželk da bi spali noter na 1minuto smo jih ubijali. Tudi zelo malo prostora, da se komaj premikaš malo bi se lahko spravli zraven pa izboljšali. Potem pa še prideš na dan odhoda ko itak že plačaš 160€ da si sploh tam in imaš zajtrk in večerjo potem pa se moreš na dan odhoda plačat prijavnino in takso tak da je skupaj 169€ Za tak slabo izkušnjo je to absolutno preveč. Pa še noben ni povedal da je treba ključ vrnit do 11 ure potem pa si ti kriv če ga ne vrneš obup🤦🏻‍♀️

New Report

Close