Glas pa ima!
Po sili razmer sem se moral nocoj udeležit nekega kulturnega dogodka…pravzaprav je bil to koncert ene slovenske pevke,ki ima kar obsežna pljuča.Punca(žena) kar lepo tiste tvoje pljučke in kar je nanje obešeno razteguje in razkazuje,vendar meni se je od vsega najbolj dopadla ena malenkost:
Tist light show je ene podobice po dvorani risal in jaz sem skor pobesnel od sreče, ko je za hipec tista barvna kombinacija zavalovila v simbolu Windowsow!!!!!!!Tooooooooooo!!!(se opravičujem gospe,ki je bohotila svoje joške pa pljuča,kr je ziher mislila,da je bilo moje besnilo namenjeno njej….na žalost pa sem sam spomin na mojo bogo kišto,ki je osamljena doma ležala…in čakala,da kej napišem…..;-)))
Drugač pa mora koncert zgledat takole:
(Saš bo ziher pritrdil!)
V ozadju: v višino in širino pa globino tudi ene 4 metre raznoraznih bobnov,činel,stojal in ostale krame….za vsem tem pa mora bit ena podivjana žvau,ki na vse to mlati!
Na desni(al pa levi…ist klinc!): En odtrgan tip,ki je zarajhan z vsaj treh strani z raznoraznimi Yamahami,Korgi,…v vsaj štirih nadstropjih!!!!…..in izrecno masturbira s prsti po vseh tistih črnobelih tastaturah.
Na levi(al pa desni): zablojen sam vase odpet tip na eni bas korenini,ki s svojimi zvoki dobesedno prisili pubertetnice,da se uščijejo v gate, ko treskne na tanižjo struno!
In v sredini: Ob milijardi raznoraznih lučk,svetlobnih efektov in pirotehnike…ON!S solo kitaro, ki jo obvlada kot pes psico,ko jo nateguje(no ja,tud zvoki so lahko podobni!)….in predstavlja med enim komadom svoj ansambel……Alex van Halen on the drums!!!!!!(in tista pošast tam v ozadju v soju neštetih luči dobesedno pobesni!!!!!)….Mike Anthony on the bass…)pa se pubertetnicam južno od popka nekaj ulije!!!!….in Eddy van Halen solo…..tist cajt pa itak že tange in modrci na oder frčijo!!!!!
TO vidite je koncert!!!!!!!!Na take me vabite!!!!!!(škoda,da ne morete slišat kaka muzika mi zdej hišo podira…;-))))
sem bil predolg?Niti ne,ker slišim,da smo včasih nezanimivi in preveč chatovski tukaj.
;-))))
Štefka!
Moje srce ni ravno “tja dol”….malce višje ga imam navkljub vsemu.
katera pesmica? Definitivno zadnja!!!!
Pa ne zato,ker je bila zadnja,hehe…ampak,ker je tam punca res pokazala,da ji vso tisto vesoljno slovensko pičkovje,ki misli,da ima glas in vrešči po raznoraznih veselicah….ne seže niti do narta!!!