Glasba
Kaj najrajši poslušam… težko vprašanje, ker poslušam, kar hočejo drugi :o)
Zato največkrat otroške pesmice in pa…
… Radio Hit “je zakon”. Pssst… to je pa že reklama.
Vladka
Meni pa je všeč Radio Antena. :))) Tudi reklama. :o))) Drugače pa poslušam v glavnem pop, pa stari rock mi je všeč. Izredno blizu so mi rock balade… Od nekdaj pa rada poslušam Severino, Bryna Adamsa, Bon Jovija,…
Za moj okus je zakon George Michael. Še posebno mi je všeč CD z naslovom Songs from the last century.
Za “odklop” pa kakšen Brian Adams prav paše.
In disco glasba iz 80ih let, ali Queeni, Beatles (koncert The Bootleg Beatles v Festivalni dvorani je bil super).
Skratka, poslušam vse, kar ima melodijo in da ni skregano z glasbeno matematiko.
Nataša
To so mi še zdaj najboljši komadi in sem jih poslušala kot najstnica!
Posamezni izvajalci:
-Whitney Houston
-Spandau balett
-Nena
-Queen
-Modern talking, Bad boys blue, Eros Ramazzotti …
Wind of change, still loving you, nazareth-games, Milli Vanilli-girl i´m gonna miss you, Roxet,
-sometimes love just ain´t enough-don henley …
Bryan Ferry-jealaus guy, Robin Beck
Kylie Minogue, Michael Jackson, Madonna, Kim Wilde, Samantha Fox, Whitney Houston, George Michael, Elton John, U2, Bon Jovi, Simply red, Gloria Estefan, Tina Turner?, Cher, Deep purple …
Še nekaj posameznih komadov:
-eye of the tiger
-total eclipse of the heart
-like a prayer
-thriller
-in the army now
-last christmas
-wicked game
-nights in white satin
-take my breath away
Oh, Robbie Williams, jaz sem izgleda postala pubertetnica. Tako mi je všeč, da ko zaslišim njegov komad, kar obstanem.
Še vedno si prižgem MTV, čeprav mi razne house, techno in rap variante niso preveč všeč. So pa tudi izjeme, npr. Eminem je dober. Drugače pa so bila osemdeseta zakon. (Duran Duran, Spandau Balet, Aha, Depeche mode, Sting oz. Police, Shade, Alphaville, Billy Idol,…
Narodnozabavnih in hrvaških pa ne poslušam. Od slovenskih so mi všeč Siddharta, Predin, Kreslin in kar nekaj mladih pevcev, katerih imen se sedaj ne spomnim oz. jih niti ne vem.