Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija GLASBA IZ FILMA

GLASBA IZ FILMA

Ko zakleto mi je zletelo iz glave iz katerega filma je pesem, ki jo v slovenskem prevodu poje Natalija Verboten, v angleščini pa prav tako ženska?NEKI ZELO RAMANTIČNEGA JE

a pričakuješ, da vsi vemo na pamet, kaj poje natalija verboten?? vsaj malo besedila napiši!

Film je Pearl Harbour. Meni se je zdel preveč dolgočasen, vlekel se je več kot tri ure pa še brez vsebine, je pa genau za Američane. Naslov komada je pa There You’ll Be od Faith Hill. Ženska ima res dobre vokale in je super zapet (v nasprotju z Natalijo…)
lp
hevia

nenene hevia ta pesem ni iz pear harbour ampak je iz mr.bean 4

yes, yes…
Sorry, Natalija, saj lepo poješ!

no, no, hevia, a si na glavo padla?

????
Majda, poslušaj komad, kako ga zapoje Faith Hill in kako dobro in dolgo drži visoki E (vsaj mislim, da je E), in kako Natalija na tem mestu zmuti s svojim glasom in gre navzdol, ker ne more držati visoke lege, ker nima niti razpona glasu niti moči. Edina naša pevka, ki bi bila sposobna zapeti ta komad, bi bila po mojem mnenju Nuša Derenda. Sicer so pa okusi različni pa tudi vsak ima svoje zahteve, kaj pričakuje od dobrega pevca.
lp hevia

Hevia, sej to sem mislna, če si na glavo padla, da bi natalija to zapela, tko kot v originalu. Se mi zdi , da je ona bolj za vaške veselice dobra pevka, hehe.

okej, sem se že ustrašila, da si kakšna huda fenica od verbotnove!
lp hevia

ej, ne morem je ne gledat kaj šele poslušat!! Gledajo jo pa itak samo deci, sej vemo zakaj,,,,he,he!

New Report

Close