Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Glasba na poroki

Glasba na poroki

Upam, da mi boste lahko pomagale. Iščem seznam pesmi za na poroko. V bistvu bi rabila dve “zvrsti” … bolj umirjene, romantične, plesne za prvi del poroke (ene 3 urce, ko bomo skupaj z našimi ožjimi sorodniki in otroci – ko se bo mogoče kej malega zaplesalo, ampak večinoma bo le glasba za ozadje) … in še glasba za drugi del poroke, ko bomo imeli “miljon” naših prijateljev. :)) Sicer nam bosta verjetno igrala dva banda (prijatelji) bolj punk rock scena … bi pa rabila še kakšen primeren seznamček glasbe “za vmes” (ko bodo imeli pavzo … ko se bosta izmenjala banda … itd.).

No … ta drugi del bo že … sam za prvi del bi mi pa res prišel prav kak seznamček “primernih” pesmi. :))))))

S tem se sploh ne smeš obremenjevati, sploh ne če imaš dva benda, samo naročiš jim da hočeš najprej mirno glasbo potem pa žur. Vsak dober bend mora vedeti kaj je glasba za ozadje in kakšen izbor je najbolj primeren, razen če bi rada nekaj posebnega. Dobrim bendom naročiš in se dogovoriš potem pa oni vse peljejo sami.

Saj to je res … … sam za prvi del pa imam za poskrbet sama (se pravi sestavit en glasbeni CD) … ker onadva banda prideta šele zvečer … ko je žur za prijatelje. Za ta prvi del bi pa rabila kake naslove komadov, primernih za na poroko.

BGV, mene pa zanima, kak seznam boš imela, ker tudi meni je glasba pomembna …
Če se ti da delit … bom hvaležna:).
Se tvoj datum že bliža?

Ma nobenga seznama nisem dobila … :)))))) No … en seznam sem sicer dobila na Najinaporoka.com … sam mi ni všeč … vse preveč rock varjanta … jaz bi pa vseeno kako bolj romantično. Sicer bom pa po vsej verjetnosti nabrala CD-je doma in izbirala komade iz njih dol. Neki že spraskamo, saj bo sam za tistih par urc … Pol imamo pa dva banda, pa nej se znajdejo kot vejo in znajo … ;)))) :)))))))))))))))) Hahaha

Tudi jaz sem delala neki seznam, na koncu pa sploh nisem dojemala glasbe in vrstnega reda in nič. Verjemi, res verjemi, ne obremenjuj se stem. Sama sem bila enakih misli kot ti, pa so mi vsi govorili, naj prepustim ansamblu ampak jim nisem mogla verjeti. Zdaj vidim, da je res tako. Bolj ko boš komplicirala, bolj boš obremenjena z organizacijo na zabavi, spremljanjem malenkosti kot so izbira muzike…raje uživaj.

manca

Ne vem, če si že prejela kakšne sezname. Mogoče bom dala kakšno idejo. Če sem prav razumela, boš za prvi del sama naredila CD s cca 3 ure glasbe, potem bo pa v živo?

Pred časom so se prodajali CDji z naslovom Love song. Nekje boš sigurno našla, kakšne pesmi so gor. Mogoče bo pomagal ta seznam. Če bodo starejši gostje na začetku, boš verjetno zadela s starejšimi izvajalci (ne vem ali slovenski, jugoslovanski ali tuji) Od starejših slovenskih skupin so mi bili všeč za petje in ples: Gu-gu (Aerobik, O ne chery), Hazard (Nena- za policaje), Pop design (Ko si na tleh), še starejša je Marjana Deržaj (Ptičje strašilo) in Majda Sepe (Ribič, ribič me je ujel). Od jugoslovanskih: Mišo Kovač, Duško Lokin, Ljubka Dimitrovska, Tereza Kesovija, pri tujih pa so med zelo starimi Frank Sinatra, Doris Day (che sera), Dean Martin, pa preko Eagles (Hotel California), Beatles (She loves you),…

Bo treba na net, pa kar nekaj preposlušati.

No pa sem našla še link. Kar nekaj dobrih predlogov je gor:

Lp, Ela S

o, fajn, elas, vsaj nekaj predlogov – za zdaj zbiram slovenske.
Hvala.
Bodite v cvetju:)

Iiii … zlata si Ela … :)))))))))))))))))))))))))))))))) Hvala hvala hvala … :)))

Živjo,

me katera lahko reši muk in mi priporoči kakšnega dobrega DJ-ja in animatorja za na poroko. Dobra muzika na poroki je namreč zlata vredna:))

Hvala in lp

Pozdravljena Rožca!
Pokličite me na tel. 041-665-339. več osebno ni problema
L.p.

Živjo, glede glasbe na poroki in zabavah nudim široko paleto storitev. Zvrst, zasedbo in program organiziram v skladu z vašimi željami. Več na https://saxnaporoki.si/glasba-na-poroki/

New Report

Close