Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Glasba

Glasba

Živjo!

Prosim za pomoč pri izbiri dobre skupine, ki bi igrala na poroki. Želim skupino, ki igra zabavno, popularno glasbo (SLO in CRO, npr. skladbe od Kingstonov, Mambo Kings, Dragojevič, …) in evergreene. Brez polk in valčkov!

Koliko pa računajo take skupine?

lp Vesna

Malo cudno se slisi da na poroki nebi igrali narodnozabavne glasbe ampak vse drugo.
Velika vecina misli tako , ceprav tut jest ne maram goveje muske, se pac potrpi tist dam, pa je. :))

midva sva izbrala en duo PIK, ki nam je super igral. en teden pred poroko sva ju šla poslušat v lokal kjer igrata ob vikendih (domenjeni smo bili seveda že prej). in nisva bila razočarana. igrata vse “živo”. prej smo se tudi domenili, da bo čim manj “goveje” muzike (vendar vedi da ob dobri družbi tudi to vžge). ne vem s katerega konca si, če pa želiš ti lahko povem tel. številko.

Jaz sem se poročila letos poleti in si prav tako nisem želela narodnozabavne glasbe na poroki. Zato sva si izbrala ansambel Nataša in Zibelnik, ki igrata točno to, kar želiš. Malo slovenske muzike, malo hrvaške, evergreene, pa tudi komade, ki so trenutno in. Po želji zaigrata tudi kakšno polko, ampak to se lahko zmeniš vnaprej. Midva sva na primer imela samo eno polko v celem večeru (ta je bila za to, da smo na noge spravili tudi starejše goste).

Ansambel sestavljata Nataša in Andrej Zibelnik. On igra klaviature, ona kitaro, poje večinoma ona, včasih tudi on. Bila sva zelo zadovoljna, prav tako tudi vsi najini gosti. Več si lahko pogledaš tudi na njunu spletni strani:

Še ceno sem pozabila: za cel večer, on sedmih pa do približno štirih zjutraj sta računala 500 EUR (v tolarski protivrednosti).

Tudi midva s sedanjim možem nisva želela preveč narodno-zabavne glasbe, ampak predvsem popularno slovensko zabavno glasbo, pa hrvaško glasbo (dalmatinsko, jugoslovansko…)
Imela sva duo, ki je igral po najinih željah, dogovarili smo se že kakšen teden prej, zmenili smo se pa tudi, da se bomo na ohceti še sproti dogovarjali. Pa tudi sama sta rekla, da igrata glede na razpoloženje gostov. Ko vidita, da so razigrani, takšne igrata. Ko vidita, da so malo utrujeni, upočasnita tempo.
Bila sta super. Pripravila sta tudi nekaj igric, ne preveč, ravno prav. Pričakala sta naju na dvorišču gostilne. Igrala sta pa kitaro in sintesajzer (ne vem točno kako se napiše pravilno). Imela sta pa sabo tudi harmoniko, tako, da se je proti jutru, tisti, ki je igral harmoniko, malo usedel med ljudi in so skupaj zapeli.
Pela sta tudi Našo četico, pa Jugoslovanske “udarniške”, ti povem kako so bili tisti še iz časov “jugo armije” navdušeni. Znata tudi precej pesmi Novih fosilov. V glavnem igrata vse, razen narodne-zabavne bolj poredko, mislim, da sta cel večer zaigrala kakšne tri. Poznata pa vse zabavne slovenske popevke, tako, da so bili vsi navdušeni nad njunim igranjem, tudi starejša generacija. Se še spomnim kako je nek malo starejši (60 let) ob odhodu domov rekel: Dobra sta, ne dobra, odlična!
Imela sta zelo kratke pavze. Tudi najina hčerka (5 let) je lahko po mikrofonu zapela našo evrovizijsko pesem (od Sester) in sta jo spremljala.
Igrala pa sta od 18.00 do 3.00 zjutraj, plačala pa sva 50.000 SIT. Poročila pa sva se letos maja.
Samo ne vem pa iz katerega konca Slovenije si, če bi ti prišla v poštev,? Lahko pa poiščem njuno tel. št., če želiš.

Zakaj se pa čudno sliši, če ni narodnozabavne muzike. Na prijateljičini poroki smo bili sami mladi pari (razen staršev in ene dve teti) in je prav nč nismo pogrešali. In zakaj bi na SVOJI poroki trpel????
Mene narodnozabavna glasba ne moti in rada zaplešem kakšen valček ali polko ampak mislim, da so tu v ospredju predvsem želje mladoporočenev ne pa vseh ostalih.
Predlagam ansambel Plima – s Primorske; igrajo tisto, kar se z njimi dogovoriš.

LP Neža

Točno take “muzikante poznam – Export-B.
So trije člani, v živo pojejo in igrajo 12 inštrumentov. “Govejo” glasbo igrajo le, če si jo želite, drugače pa hrvaške, slovenske, veliko tujih, evergreene………
So izjemni glasbeniki, zato jih vabijo na vse konce Slovenije. Najboljše pa je, da znajo narediti čago, se prilagoditi glede na želje gostov……
Povratne inforamcije s porok, kjer so igrali, so vedno odlične, ljudje so navdušeni in tako jih spret povabijo kam igrati.

So s štajerskega konca. Vskak vikend igrajo v lokalu v MB, pa jih lahko prideš poslušati. Zadnje novoletno praznovanje so igrali v hotelu Habakuk, kar je bilo za mnoge ansamble veliko presenečenje (ker so le trije člani – pa tak hotel). Mislim, da je to dokaz, da so res odlični. Glede cene so dogovoriljo z vsakim posebej.

Če te zanima, ti napišem tel. št.

By!

Pozdravček!Ja mene zanima številka-hvala ža v naprej!

Najlepša hvala za toliko informacij.

Barbi, Mamica in Jaz – prosim za tel. št.!

Jaz, prosim, če mi poveš v katerem lokalu igra skupina Export-B, ker sem večkrat v MB in bi jih šla poslušat.

Ali ima kdo izkušnje s skupino Mambo Kings? Sem slišala, da igrajo tudi na porokah, ampak so najbrž dragi, a ne?

lp Vesna

Izvoli: 041/294 369 – g. Križnik – PIKI

Kar povej, da ti je št. dala “klepetalna kolegica” na internetu – mogoče boš imela kaj popusta, haha.

Želim ti čudovito poroko!

Izvoli: 041/294 369 – g. Križnik – PIKI

Upam, da bosta imela čudovito poroko, ne glede kdo vama bo igral.

Ja, pozabila sem napisati kje jih lahko slišiš. V lokalu Rotovška klet – Glavni trg.
Igrajo ta petek in soboto (25. in 26.10) od 20 – 02 ure, potem pa spet v soboto (2.11.), ….

Jaz bom tam obe soboti (26.10. in 2.11.). Če imaš namen priti katero od teh sobot mi lahko napišeš tukaj. Če želiš, te lahko tam spoznam z njimi in ti uredim kako dobro mizo, da jih boš lahko ves večer opazovala.

Lep deževen pozdrav iz MB!

Duo Bay the way (bajdevej, niti ne vem kako se napiše, lahko, da kar tako kot se izgovori), tel : 040 651 670 g. Zoran Polanec.

Najprej naj povem, da sem spremenila nick ( kar ste najbrž že opazili). Torej sta Vesna in v.k. ena in ista oseba. v.k. imam že na drugem forumu, pa ga bom kar obdržala.

Jaz, to sploh ni slaba ideja. Se ti oglasim, ko se z bodočim možem definitivno zmeniva. Hvala.

lp Vesna

Midva sva dala 100 jurjev, pa sta bila ok. Sva pa imela srečo, da je bilo par svatov glasbenikov in so stvar naredili še bolj zanimivo.

Hmmm, ta glede polk in valčkov je pa mal težja. Midva sva band iskala skoraj dva meseca – izvoli št: 041/657-282 – ime mu je Borut ( reci, da ga Rok in Tina pozdravljata;)

Lp Rok

Jaz, upam, da nisem pozna in boš pravočasno prebrala tole. Jutri ( v soboto) bi prišla v MB poslušat Export-B. Vem kje je lokal. Napiši kako te bom spoznala. Pridem pa okrog 22.00.

lp Vesna

Hojla Vesna!

Veseli me, da smo se srečali.
Žal mi je, da se vama nisem mogla bolj posvetiti – spodaj sem namreč imela veliko družbo – praznovali smo moj rojstni dan.

Kako vama je bilo všeč?
Če se bosta odločila zanje, kar hitro potrdita datum……
To soboto, ko smo se srečali, me je namreč moj dragi zaprosil, tako da bomo tudi mi zagrabili eno soboto v maju…

Pa srečno!

Čestitam!!!!!

V soboto je bilo res super. Nama je bilo kar žal da sva morala že oditi ( imava devetmesečna dvojčka in nisva mogla babico in dedija “matrat” do jutra z varstvom).

Export-B so res super! Moram poklicat Pikija, ker sva se že odločla za njih. Pa ne mi “vzet” datuma ( sej vem, da maš veze 🙂 ).

lp Vesna

Piši mi kaj na mail, da si ne bova dopisovali prek foruma. Zdaj se boš tudi ti resno podala v organizacijo poroke in bi si lahko izmenjali kakšne nasvete in ideje. A si za?

lp Vesna

Mail poslan!
Adijo

New Report

Close