Glasbeni….
Tole ni ravno računalniško vprašanje, je pa tehnično, zato verjamem, da če je kakšno upanje, potem bo kdo tukaj vedel. Imam namreč glasbeni stolp, čez display katerega non stop (razen med predvajanjem – torej v stand by načinu, v katerega se po določenem času preklopi sam) teče in utripa nekakšen demo napis: welcome, bla, bla, dim off, dim on, timer 60 min, timer 30 min, optimal, jazz, rock… V navodilih nikjer nisem zasledila nič o opciji, kako bi se to izklopilo in tako mi non stop utripa v glavo in me dobesedno spravlja ob živce, tako da ga moram stalno izklapljati iz vtičnice. Ko grem spat ga nikoli ne morem poslušati, ker ga moram pred spanjem obvezno izklopiti iz vtičnice, da mi potem celo noč ne utripa cela soba. Ali je kakšna rešitev ali naj bi to res non stop prenašala?
Sigurno obstaja rešitev 🙂
Ena je ta, da ga ne izklapljaš ampak čez njega vržeš odejo, druga je ta, da čez napopaš kak temen selotejp.
Zdaj pa še k bolj tehničnim rešitvam.
Sigurno obstaja izklop demo načina, če ne najdeš v slovenskih navodilih(ki so mnogokrat šlampasta), poskusi poiskati v originalnih. Ponavadi je to kombinacija nekaj tipk, ali daljše držanje določene tipke.
Bi pa verjetno pomagalo, če bi vsaj anpisala kater model imaš, mogoče pa ima kdo doma ravno takega in ti bo znal točno povedat.
Ponavadi marsikje nic ne utripa, ce je nastavljena ura, ki je na displeyu v standby-u
Pri meni (Aiwa) je potrebno pritisniti gumbrk demo, ga držati in hkrati prižgazi napravo.
Forum je zaprt za komentiranje.