Glavna vožnja
Pozdravljeni,
konec maja bo minilo 3 leta od kar sem se vpisala v avto solo za opravljanje izpita za B kategorijo. Takrat sem opravila zdravniski, CPP in par ur voznje. Vmes sem iz dolocenih razlogov za 2 leti prekinila. Sedaj se pocasi blizam h koncu, z instruktorjem morava povaditi se obvladovanje vozila.
Zanima me kaj se zgodi, ce do konca maja ne opravim glavne voznje, ali moram opravljat vse se enkrat, ali se da kaj zamizat na eno oko?
Pozdravljeni, zakonsko je predpisano kako in kaj. Če vam potečejo roki boste morali ponovno pridobiti npr. zdr. pregled ali ponovno opraviti teorijo oz. kar vam bo poteklo, ne bo vam pa poteklo vse. Predlagam vam, da si pogledate pravilnik o vozniških izpitih in zadnji zakon o voznikih ZVoz-1. Mižati na oko ne bo šlo. Lp
Hvala za odgovor.
Ma problem je v tem, ker ima inštruktor baje gužvo in vozim 1x na teden, če imam srečo pa 2x na teden, kar se mi vseeno zdi premalo. Sem že razmišljala, da bi samo iz tega razloga zamenjala avto šolo, pa šla nekam kjer se vozi vsaj 3x tedensko, pa ne vem kaj naj, glede na to da inštruktor pravi da je problem samo še pri obvladovanju vozila.
Lp
Pozdravljeni, predlagam vam, da se učiteljem vožnje poizkušate dogovoriti za več voženj. Drugače pa max izkoristite tiste ure, ki jih imate na teden. Verjetno imajo tudi v drugih šolah vožnje gnečo in ne verjamem, da bo kako drugače. Lp