Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glavnik

Glavnik

Razveselil me je danes glavnik navsezgodaj. Slišala sem novo ime zanj, ki je zelo zelo smešno in res nevem zakaj mi ga dosedaj ni nihče povedal, da bi se vsako jutro nasmejala, ko bi ga prijela v roke. To novo ime za glavnik pa je: ČEŠELJ.

Saj veš,da za dobro jutro paše ČEŠPELJ….in to ta počen!
;-))))))))))))))))))))))))))

Mislim, da sem tako slišala govoriti dve deklici..ki sta se prepirali za češelj..bili pa sta Zagorki..no Hrvatinji;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… KAMPELJ ( Bela krajina, od koder je del mojih korenin )

Ja KRAMPELJ(in ne kampelj) pa tud rabiš,da češpelj v pogon spraviš….
😉

… vsaka ti pride prav :)))

Dobro jutro !

Skoraj vse mi prav pridete….sam bolj,ko vas vabim,bolj se svojih descev tiščite!
😉

A imaš mobi od njiju dveh?
😉

No…češalj je uradna CRO verzija…sicer je pa moj starejši sine v mladih letih poimenoval glavnik kar “česalnik” in moram reč, da mi je bilo full všeč to ime.

Če bi prišli vesolci in bi znali jezik, ne pa predmetov, bi vsekakor prej poklopili kaj je česalnik kot glavnik.

Glavnik bi bilo pravo ime za čelado.
Glavni štitnik ali glavnik.

Ne pa čelada.
Fak kako ime.
Čelada.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Bilo i prošlo..nekada;))! Sp..boš pa ja kaj tam u službici..zapecal;))…kaj frišnega.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close