Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek glavobol

glavobol

glava me boli ze dober mesec vsak dan, ne zelo je pa postalo ze neprijetno ker je bolecina oz pritisk konstanten, boli priblizno 3/10, obcutek je kot pritisk v glavi, sem sportnik star 20 let, malo sumim na modrostne zobe ceprsv me zobje oz celjust ne boli, glava sicer boli v bolj zadnem delu… najslabse je v soli ali ko se zvecer vlezem dol, najbolse pa ko sen zunaj, se gibam ali pa med sportom,  pijem in spim dovolj vsak dan, je kdo imel podobne tezave?

Velika večina vzrokov pri tvojih letih se da hitro in enostavno odpraviti. Ti pa svetujem, da se obrneš na zdravnika, vztrajaš na preiskavah in da se vzrok čimprej najde.

maja sem narocne na magnetno resonanco glave

Js mam tut maja mr. Ja kk lepo.

Drugače  me je tut zadaj bolelo. Sploh zjutraj  in blo kot pritisk. Sam ni bolelo vsak dan. Pa pr športanju se je bolj izrazlo tk da..

..Držim pesti da je sam kkšn stres pr teb, mišica vratna itd.

hvala, drzim tudi jaz pesti zate

Lahko so dejansko krivec modrostni zobje.

Kako pa kaj pritisk?

Oba imata težave z vratno hrbtenico.

Zamenjajte jogi in povšter.  Pojdita v toplo vodo plavat, vratne mišice čim bolj sprostiti.

Kdo oba?

pritisk je super,

sovrstnik je imel podobno tezavo in se je nakoncu izkazalo da so bili modrostni, moji so zaceli se kazat ven cca. pou leta nazaj in zgledajo obrnjeni proti ostalim tako da bi res znalo biti to

spim kr dobro, tusiram pa se tudi z vroco vodo tako da malo dvomim, je pa res da cez dan npr. v soli in ko sem zvecer doma na telefonu moja drza ni ravno najlepsa

New Report

Close