Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Gledam masterchef…zakaj imam

Gledam masterchef…zakaj imam

Gledam masterchefa…ne spremljam redno….ena zenska gor na balkonu…kadar jo kamera pokaze/ko je se tiho dobim negativen obcutek….pol pa se usta odpre….pa sama negativa, dons prot tanji, tolko jo je omenjala da sem si njo zapomnila….a sta tanja in ta zenska kej imeli al zakaj tko govori o in cez njo? Al je sam ljubosumnost? Ne gre mi v glavo tak odnos…in nasl teden vidim da bosta se v isti ekipi…s tem da ta ki sika nima nobenga bontona in respekta pred starejsimi.

Ta zenska z balkona je Jerneja in ne, tvoj negativen obcutek glede nje te ne vara, res je zleht pa privoscljiva. 🤦🏻‍♂️ Ne vem pa, zakaj se je kar naenkrat spravila na Tanjo, v prejsnjih oddajah ni bilo nic med njima, da bi se ji kar tako zamerila (vsaj ne da bi pokazali po tv). Pomoje je to samo zenska zavist oz. ljubosumje, ker je videla, da je Tanja precej sposobna in ji predstavlja groznjo. Saj je tudi sama priznala, da bi se je rada znebila, ker je njena konkurenca. Ampak tak prostaski odnos res ni za nikamor… Mam obcutek, da bo Jerneja se zelooo dalec prilezla na tem tekmovanju, ce ne celo zmagala. 😬 Mi je pa skoda fotra, da so ga izlocili, res je bil faca. 🙂

Tale Jerneja meče crno luč na vse Prleke! Zdaj bodo ljudje mislili, da so vsi Prleki tako žleht, škodoželjni in zavistni.
SRAMOTA, JERNEJA!!!! SRAM NAJ TE BO!!! Se res ne znaš lepše obnašati in kontrolirati svoje žleht goflje???

Jerneja igra svojo igro, Tanja svojo, vsi ostali tudi svojo.

Vsak tako, kot misli, da je najbolj prav, da pride do nagrade.

Jerneja je zelo samozavestna in obenem tudi zlobna tekmovalka.Kaj vraga misli s temi izjavami in bruhanjem kletvic pred kamero! Gleda jo vsa Slovenija in verjetno jo vidijo kot zelo veliko negativko,kar tudi je! Če imaš sol v glavi in ne samo na pultu,potem lahko to škodoželjnost in nesramnost “požreš” sam s seboj,ne v javnosti,v glavnem KOKOŠ!

Lep del mladosti sem prezivela v krajuh od koder je jerneja. Ko sem jo videla in slisala sem si mislila “prlecka pac”.

Meni je tudi grozna. Poden značaj, prostaško izražanje. Mislim, saj nisi v gostilni, na TV si, vsa Slovenija te gleda, avša. Ti pa, da boš vse sf…

In ta ženska je profi slaščičarka in verjetno je šla v šov zaradi samopromocije. Mislim, pa če je edina na svetu, ki zna spečt torto, je ne naročim pri njej. Torte narejene s tako negativo pa res ne rabim. Pa če je še tako lepa in dobra.

Ne, tudi jaz niti slučajno ne vzamem torte pri njej. Gotovo obstajajo tudi bolj simpatične in prijazne slaščičarke.

Pa saj to je Mona z Mona.

Torej to je ta Jerneja o kateri ste pisal, da so bile sestavine za grmado, ona je pa pogruntala pijano nevesto? Potem je pa res slascicarka… pa nasla sem torto ki je zmagala na izboru….ne vem po izgledu mi je bila kot ….nasarjena do amena….

Če bo ena taka juhica pripeljala Tanjo na balkon , potem dam jaz za pico, tako je izjavila. Je dala, ali jo je samo goflja?

Se strinjam, da je ta Jerneja grozna ženska, žleht, privoščljiva, nevoščljiva in prostaška. Šuft od babe.

Ampak to, kar je bilo pa včeraj je pa še bolj grozno ženšče od te ženske. Ta Nika Urbas, zaradi nje že plesov nisem gledala, ker je enostavno neposlušljiva, zafnana, narejena. Proti njej je še Jerneja carica. Enostavno ne razumem, da tako gostjo povabijo. Pa saj imajo kakšnega drugega gosta, ali so res tako obupani, da morajo neko wanabe afno na 100 potenco noter vabit. Sicer pa tokrat tudi sodniki niso prišli do besede.

New Report

Close