Najdi forum

Splash Forum Politični čvek gledam soočenje …

gledam soočenje …

Zakaj ima gospod Pahor levo ustnico gor zavihano, ko govori? Ali je bolan?

ne, tako prefinjen je 🙂

Mislim, da si ga samo prvič dobro pogledala v obraz.

Jaz tudi:) Desni uhelj ima bistveno večji od levega. Pa v solariju je malo pretiraval.

Je bil pa v bistveno boljši formi kot v prvem soočenju.

Ali je ga. Mazej Kukovič res teta od Urške Bačovnik?

Meni je bil pa danes Pahor za spremembo kar všeč, rahlo neobrit in ne direkt od frizerja.

tak…wilde, za ob kako steno potisnit za enga ta hitrga,a , irenea?

MRDV, kaj pa vem…….mogoče……hm……….hja……..no………….ok, jaaaaaaaaaa:))))))))

sej te ne silim, veš kolk jih je tukaj na monu, ki ne bi oklevale….

Niti s palico ;))))

Ampak, kaj me zanima: ali je res treba volit izključno Pahorja, da se skensla JJ, ali je kakršnakoli opcija, da lahko večino dobi trojček in je vseeno, komu izmed njih daš glas?

Morda katera ve, ali bo Dnevnik ali kdo drug spet tik pred zdajci opravil kakšno raziskavo o volilnih namerah kot je to naredil pred zadnjimi volitvami (in bil kregan)?

Jaz sem gledala pa Odmeve. In že drugič naletela na enega možakarja, ki je menda povabljen v oddajo, ker naj bi bil strokovnjak, v resnici pa, že drugič, ni delal prav nič drugega, kot da je igral Janševega predstavnika za medije. Spominja me na Grimsa, zelo spominja. Pogovor je bil namenjen analizi volilne kampanje. On ni analiziral ničesar, ampak je vodil kampanjo, kajpak Janševo.

http://www.ninamedia.si/volitve2008/

Takšno pa je trenutno stanje na fronti.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Poveljnik vlade naj bi bil šef stranke, ki bo dobila največ glasov. Torej… predvideva se Janša, morda Pahor. Se pa itak ve, da tako levi kot desni ponavadi držijo skupaj in se potem “združijo”, tako da ne vem, zakaj taka galama, če so povedali, da mislijo Zares, LDS in Sd delati skupaj. Enako se ve za SDS, Bajuka in še koga. Desus gre po vetru, Jelinčič podobno.

Pahor je bil danes luškan ja, bela srajca mu paše. Peče je pa polikan in že kar kičast. 😉 Samo mu to kar paše, hehe.

Niti s palico ;))))

Ampak, kaj me zanima: ali je res treba volit izključno Pahorja, da se skensla JJ, ali je kakršnakoli opcija, da lahko večino dobi trojček in je vseeno, komu izmed njih daš glas?

Morda katera ve, ali bo Dnevnik ali kdo drug spet tik pred zdajci opravil kakšno raziskavo o volilnih namerah kot je to naredil pred zadnjimi volitvami (in bil kregan)?[/quote]

NEEEEEEEEEEE, NI VSEENO!!!!!
Edini, ki ima realne možnosti, da odnese JJ, je Pahor, zato bo bom požrla svoja načela in volila SD, čeprav bi drugače moj glas dobila ena druga leva stranka.

Na strani Ninamedije piše, da raziskavo delajo še druge agencije. Morda veste, katere?

SD!

ni druge opcije!

Meni tudi Pahor ne sede, ampak bom tudi jaz požrla in ga volila, ker Janše tudi slučajno ne mislim več gledat naslednja 4 leta. Sicer ne pričakujem veliko, da bi bilo po volitvah kaj bistveno drugače, ker pri koritu so vsi isti …. ampak upanje umre nazadnje. :)))))

LP

Ta je eden od profesorjev z neke zasebne novogoriške fakultete, katerih osnovna naloga je očitno ta, da igrajo vlogo Janševih trobil. Grimsi, kaj pa drugega.

Enakega mnenja kot “poznavalka” in “luna” – sem že včeraj volila.

Juupiii, naši vodijo !!!!

Tokrat bom prvič volila levico. SD je edina opcija, kdor ne želi več gledat Janše (če bi bil Ostržek, glave že davno ne bi mogel več držat pokonci). Pa Erjavčeva ošabnost mi je tudi zoprna.

Ja upam, da bo res JJ popušu.

Tudi jaz za SD, saj mi je kdo drugi bolj všeč, ma kaj čmo, preveč se bojim, da Janša vodi naprej.

Tisti pogled od Janše malo postrani in dol mi gre na bruhanje 🙂

LP

Meni greste pa ve na bruhanje.
Posebej žoga.Agitatorka prve vrste.A si morda plačana, da govoriš take idiotizme tukaj?

Če je, vsekakor ni edina. :))) Ima tudi Janša enega zelo močnega agitatorja tudi. In osebno bi se mu zahvalila, da je Janši s svojo nestrpnostjo še bolj skopal jamo.

New Report

Close