gledam soočenje …
Niti s palico ;))))
Ampak, kaj me zanima: ali je res treba volit izključno Pahorja, da se skensla JJ, ali je kakršnakoli opcija, da lahko večino dobi trojček in je vseeno, komu izmed njih daš glas?
Morda katera ve, ali bo Dnevnik ali kdo drug spet tik pred zdajci opravil kakšno raziskavo o volilnih namerah kot je to naredil pred zadnjimi volitvami (in bil kregan)?[/quote]
Ja, Dnevnik bo objavil, ampak ne na svoji, temveč na drugi spletni strani. Vsaj tako pise…
Pa ni malo nevarno volit Pahorja, če se odločiš za ta leve? Ker denimo Pahor teoretično zmaga, drugi dve stranki pa dobita premalo glasov (<5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) in sploh ne prideta v igro za koalicijo? Se to lahko zgodi?
Sicer pa je moje osebno mnenje, da Nsi ne bodo dobili 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, SLS pa mogoče samo na račun SMS.
Niti s palico ;))))
Ampak, kaj me zanima: ali je res treba volit izključno Pahorja, da se skensla JJ, ali je kakršnakoli opcija, da lahko večino dobi trojček in je vseeno, komu izmed njih daš glas?
Morda katera ve, ali bo Dnevnik ali kdo drug spet tik pred zdajci opravil kakšno raziskavo o volilnih namerah kot je to naredil pred zadnjimi volitvami (in bil kregan)?[/quote]
Nikakor. Če hočeš skenslati JJ, samo ne smeš voliti SDS, NSi in SLS. Vse ostale pa lahko – Zares, LDS, SNS, Lipa … Desus bo pa verjetno v vsaki koaliciji.
Mislim, da ni bojazni za ZARES in LDS, da ne bi dobili 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Kaj sem danes dobila po mailu:
“v Sloveniji je pričela delovati nova tajna služba : K G B . Po vzoru KGB-ja iz nekdanje Slovjetske zveze, tudi metode ima podobne.
( K=Kresal, G=Golobič, B=Borut )
Zato pozor pri kakršnihkoli izjavah .
PS : K=Kresal, G=Golobič, B=Borut”
LOL
brez komentarja
Pozdravljena Žogca,
ja tudi jaz sem gledala Odmeve in ta možakar, ki naj bi bil politični analitik, je “poskusil” delati kampanjo za JJ, vendar mu ni uspelo. Še dobro, da je odmeve tokrat vodil Bobovnik. Moje mnenje je, da je ta možakar JJ celo zelo škodil. Saj ljudje nismo neumni.
Si pa krasno napisala o teh volitvah na blogu. Čestitke. Sem videla, da ti je mavrični poslal pesmico. Sem kar presenečena, pesmica v duhu volitev se mi zdi super.
Se je pa zgodil preobrat, ane? Super. Upam, da bomo zmagali, ker JJ tudi jaz ne prebavljam, mi je malokateri človek tako aut, kot on, gledano vsestransko.
V nedeljo vsi na volišča.
L.p.
VOLITVE 2 0 0 8
Postavni Janša ES-DE-ES,
vihar povzročil si in bes.
Vse cene rastejo v nebo,
doma pa lačna usta so.
Mister Pahor let`s go Barby
potaplja se v rdeči barvi,
bi rad on not nas vse potunkal,
o, ko le fino bi ga kdo prebunkal.
Gospodična al Gospa Kresalka,
s tabo pa res vsak kotalka.
Kdo pa danes verjame še napiflani blondinki, ki zapomniš si jo le po lepi
šminki?
Kako pa vi miseau Bajuk,
pred vami pa le dol klobuk
morda bi dal kdo iz Argentine,
a Slovenec pa rajši kar takoj pogine.
A tapravi naš gospod
pa je SLS predsednik Šrot.
Šrot pa hrana je za krave
in da zredimo pujse zdrave.
Kje pa je naš DESUS Karli,
čisto smo ga zanemarli.
A on nam je pripeljal tanke
in tako se je ujel v zanke.
Slovenski kawboy je naš Zmago,
kojemu baš nije drago,
da Slovenci res ne mor´mo skriti,
kako velike in požrešne mi smo riti.
Častna stranka pa edina je ZARES
a znotraj nje pa starih je vampirjev ples; Jankoviči, Kučani in vsi ostali,
pod sabo vse bi druge pokopali.
To je moj volilni doprinos,
pa imejte zdaj kar vsi dolg nos.
Tudi moj že raste večkot 4 leta
ker vsak od vas 17 let že okrog me šeta.
The information in this e-mail is confidential and property of Trimo, d.d. and can only be read, copied and used or forwarded by the addressee. If you received it in error, please erase it and contact the sender immediately. All the necessary precautions to prevent infection of this e-mail with viruses were taken and the sender cannot be held responsible for any loss or damage resulted from opening this e-mail or attachments.