Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gledam usodno vino

gledam usodno vino

Edi bo Dorin biološki oče.
[/quote]

Ja, je ali pa ni njen biološki oče. Kdo ga pa igra?

Ja, je ali pa ni njen biološki oče. Kdo ga pa igra?
[/quote]

Je Andrej Nahtigal.

Inesina sestra tudi nastopa? Ali samo povedo, kaj je bilo?

Bo kar v veliko delih bila. Bo imela dost pomembno vlogo. Ona bo kul in pozitivka.

Bo kar v veliko delih bila. Bo imela dost pomembno vlogo. Ona bo kul in pozitivka.
[/quote]

Od tako nemogoče, negledljive ženske sestra pa pozitivka? Pa a ni ravno zaradi sestre ta Ines tako nemogoča?

Od tako nemogoče, negledljive ženske sestra pa pozitivka? Pa a ni ravno zaradi sestre ta Ines tako nemogoča?
[/quote]

Kdo igra Majo? Za Ines je Ivaničeva prava. Ona , po moje, ne more igrat drugačne vloge. Vedno ima take vloge. Je še nisem vidla kot pozitivko.

Nič posebnega ni. Jaz jo sedaj gledam.Ne bom dolgo zdržala, če se bo to vleklo tako naprej. Ni primerjave s Štorijo. Pa toliko so eni udrihali čez Štorijo.

[/quote]

Na začetku bosta med sabo ok, ko.pa bo videla Maja kakšna je Ines do Ivana, pa ne bo hotla imeti nič več z njo…nobenih prijateljskih sestrskih vezi.

Kdo igra Majo? Za Ines je Ivaničeva prava. Ona , po moje, ne more igrat drugačne vloge. Vedno ima take vloge. Je še nisem vidla kot pozitivko.
[/quote]

Ana Ruter

Ta Ivanič N. je odlična igralka. Vedno ima take vloge. Ko se pojavi v kadru, me kar spreleti. Oddaja toliko negativne energije. Res je dobra.

Ta Ivanič N. je odlična igralka. Vedno ima take vloge. Ko se pojavi v kadru, me kar spreleti. Oddaja toliko negativne energije. Res je dobra.
[/quote]

Težko jo gledam. Vem, da je le vloga.

Pa, kaj se res pogovarjate o nadaljevanki, ki je že zdavnaj končana???

Zdaj jo spet ponavljajo. In eni jo gledajo zdaj prvič.

Zdaj jo spet ponavljajo. In eni jo gledajo zdaj prvič.
[/quote]

Prej, ko je bila v živo, sem parkrat poskusila gledat, a ni šlo ;). Sedaj, ko se ponavlja, včasih pogledam. Tudi sedaj mi ni nič posebnega, a nekako včasih gledam. Začela sem gledat, ko sem ležala doma z zlomljeno nogo 😉 )

[/quote]

Nina Ivanič je sicer baje zelo col oseba. Jaz sicer bolj poznam njene starše, ki pa so zelo skromni, pozitivni in preprosti. In z mamo sva se nekajkrat pogovarjali, da Nina res odigra te vloge zelo suvereno, ampak da pa imajo ljudje zaradi teh vlog o njej preveč negativno mnenje in da to včasih res ni fajn.

Nina Ivanič je sicer baje zelo col oseba. Jaz sicer bolj poznam njene starše, ki pa so zelo skromni, pozitivni in preprosti. In z mamo sva se nekajkrat pogovarjali, da Nina res odigra te vloge zelo suvereno, ampak da pa imajo ljudje zaradi teh vlog o njej preveč negativno mnenje in da to včasih res ni fajn.
[/quote]
Ja, zelo prepričljivo jih odigra.

V Reki ljubezno, ki igra Mojco, ima podobno vlogo, ni tako zelo žleht kot tukaj, a podobno negativen lik. In ja, zelo je prepričljiva tudi tam.

Vedno igra zoprne, preračunljive, hudobne negativke.
Je sploh kdaj igrala pozitivko?

[/quote]

Tisti, ki jo privat poznajo, pravijo, da je tako prijazna in prijetna, da si sploh ne moreš mislit, da lahko kaj takega skupaj spravi.

[/quote]

Pozitivka je bila npr. v Outsiderju. Ampak ok, tam je bila še zelo mlada. Drugač pa ne vem kje je še kaj igrala na tv-ju, je bolj gledališka igralka. Ima pa tam verjetno tudi bolj pozitivne like.

Pozitivka je bila npr. v Outsiderju. Ampak ok, tam je bila še zelo mlada. Drugač pa ne vem kje je še kaj igrala na tv-ju, je bolj gledališka igralka. Ima pa tam verjetno tudi bolj pozitivne like.
[/quote]

Pred veliko leti je bila ena serija, kjer je tudi igrala negativko, ljubico od enega starejšega, tako lovačo. Ne spomnim se naslova. Igrala je tudi Pia Zemljič, Jernej Kundtner, Lucija Grm…

Pred veliko leti je bila ena serija, kjer je tudi igrala negativko, ljubico od enega starejšega, tako lovačo. Ne spomnim se naslova. Igrala je tudi Pia Zemljič, Jernej Kundtner, Lucija Grm…
[/quote]

Pod eno streho je bil naslov. Ne vem, najbrž je bilo to pred 15 ali več leti.

[/quote]
Nadaljevanka se je imenovala Pod eno streho. Tam je Nina Ivanic igrala zeno starejsega bogatuna, bila je maceha najstnikoma, ki sta ju igrala Pia Zemljic in Dani Bavec. Poleg teh je igrala tudi Zvezdana Mlakar, Jernej Kuntner, Mojca Fatur..

Nadaljevanka se je imenovala Pod eno streho. Tam je Nina Ivanic igrala zeno starejsega bogatuna, bila je maceha najstnikoma, ki sta ju igrala Pia Zemljic in Dani Bavec. Poleg teh je igrala tudi Zvezdana Mlakar, Jernej Kuntner, Mojca Fatur..
[/quote]

Ta reč je iz leta 2002. Ni bila žena bogatuna, ampak preračunljiva priležnica. On je ženo imel. Pia Zemljič je bila v bistvu njena sošolka iz gimnazije.

Dora bo sedaj noseča? In bo imela dvojčke?

New Report

Close