Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gledam usodno vino

gledam usodno vino

Bo kar neki časa hodila z Igorjem, preden bo zanosila.

A ni ona zaljubljena v Ivana ?Aja, tisti cepec se je pustil nategnit Ines.

A ni ona zaljubljena v Ivana ?Aja, tisti cepec se je pustil nategnit Ines.
[/quote]

To bo sam zdajle na začetku tko.

To bo sam zdajle na začetku tko.
[/quote]

Pa Ivan se ne bo poročil s tisto grozno Ines? Čudno mi je, da je Peter in Eva še nista spregledala.

Pa Ivan se ne bo poročil s tisto grozno Ines? Čudno mi je, da je Peter in Eva še nista spregledala.
[/quote]

Se bosta poročila ja. Pa še otroka ji bo naredil. Nobenemu ne bo všeč, Ivan pa kot Ivan-naivnež. Oooo kako ga bo okol prsta vrtela. Vmes se bo kao neki spremenila in bo kao dobra…čez nekaj časa pa spet kača.

Se bosta poročila ja. Pa še otroka ji bo naredil. Nobenemu ne bo všeč, Ivan pa kot Ivan-naivnež. Oooo kako ga bo okol prsta vrtela. Vmes se bo kao neki spremenila in bo kao dobra…čez nekaj časa pa spet kača.
[/quote]

Te Ines ni za gledat.Človeka kar vse mine.

Ko se je predvajalo prvič nisem gledala.Sedaj gledam približno vsak drugi, tretji dan. Ali se le meni zdi, da glavni igralci (Nina, Martin,Karin) niso sploh dobri igralci? Ne poznam jih sicer. Ne vem, ali so igralci po poklicu.Enostavno se mi zdi,da bi lahko svoje vloge veliko bolje predstavili.

Martin je igralec. Oni dve pa menda ne.

Martin je igralec. Oni dve pa menda ne.
[/quote]

Oz. Saša je tudi igralka, gledališka in filmska. Ona meni res dobro igra. Martin oz. Klemen je tudi gledališki igralec. Inja pa ni igralka.

Daša oz. Nina Ivanišin. Sta pa Daša (odvetnica) in Martin s pravimi imeni Nina Ivanišin in Klemen Janežič v privat lajfu zaročenca.

Nekaj dobrih igralcev je. Nekaj iz starejše generacije, tudi malo mlajši.
Janez Hočevar, Judita Zidar Teja Glažar,Mojca Funkl, Jan Bučar, Miha Rodman….
Sama nadaljevanka je pa bolj tako-tako

Tudi dober igralec!

Tudi dober igralec!
[/quote]

Kuntner se mi ne zdi nek presežek. Tukaj že ne.

Kuntner se mi ne zdi nek presežek. Tukaj že ne.
[/quote]

A ni on (Petrič) za vse kriv, on vse izdajal itd? Pa sedaj, bo zapustil ženo, če bo pametna, bo ona njega? Pa bo on s Karin?

A ni on (Petrič) za vse kriv, on vse izdajal itd? Pa sedaj, bo zapustil ženo, če bo pametna, bo ona njega? Pa bo on s Karin?
[/quote]

Violeta ga bo iz bajte vrgla, je njena hiša. On bo pa s Karin. Violeta pa bo kasneje srečno zaljubljena.

Violeta ga bo iz bajte vrgla, je njena hiša. On bo pa s Karin. Violeta pa bo kasneje srečno zaljubljena.
[/quote]

Koga bo pa imela Violeta? Bo kak nov, ali kdo od teh?

Dr. Bučar, igralec Jožef Ropoša.

Bo zamenjal Martina? Bo pozitiven lik? Kam bo šel Martin?

[/quote]

To bo splošni zdr. Martin pa je pediater.
Pozitiven lik ja, ful faca 🙂

[/quote]

Z izjemo za kratek čas v Afriko v eno vasico zdravit ene otroke. Potem bo enega s sabo pripeljal-Kofija.

To bo splošni zdr. Martin pa je pediater.
Pozitiven lik ja, ful faca 🙂
[/quote]

Njega se je predstavilo kot plastičnega kirurga?! So pozabili prvoten scenarij? 😉

Njega se je predstavilo kot plastičnega kirurga?! So pozabili prvoten scenarij? 😉
[/quote]

Lahko da je oboje 😉
Ne vem več kako je bilo s tem, ampak on bo skos samo pediater. Nikoli potem ne bo več plastični kirurg.
Saj bo več takih cvetk 🙂
Una scena s Kofijem bo sploh bizarna. Ful se ga bosta trudila z Nino posvojit, pol ga pa kar naenkrat be bo več kazalo. Hahaha. In nihče ga nikoli več ne bo omenil. Kasneje ga bodo omenili, kokr da ga je oče prišel iskat. Pokazalo pa tega ne bo nikoli.
Mogoče tamau ni več hotel igrat, kaj veš 😉

Lahko da je oboje 😉
Ne vem več kako je bilo s tem, ampak on bo skos samo pediater. Nikoli potem ne bo več plastični kirurg.
Saj bo več takih cvetk 🙂
Una scena s Kofijem bo sploh bizarna. Ful se ga bosta trudila z Nino posvojit, pol ga pa kar naenkrat be bo več kazalo. Hahaha. In nihče ga nikoli več ne bo omenil. Kasneje ga bodo omenili, kokr da ga je oče prišel iskat. Pokazalo pa tega ne bo nikoli.
Mogoče tamau ni več hotel igrat, kaj veš 😉
[/quote]

Kar nekaj nelogičnih cvetk,ha?
Ta Martin je bil plastični kirurg. Kolikor se spomnim, sta se s Karin tako spoznala.Ona je šla na operacijo.

Kar nekaj nelogičnih cvetk,ha?
Ta Martin je bil plastični kirurg. Kolikor se spomnim, sta se s Karin tako spoznala.Ona je šla na operacijo.
[/quote]

Tko je bilo na začetku ja. Pol bo pa samo še otroke zdravil 🙂

Tko je bilo na začetku ja. Pol bo pa samo še otroke zdravil 🙂
[/quote]

Sedaj je splošni zdravnik v firmi.

New Report

Close