Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gledam usodno vino

gledam usodno vino

Sedaj je splošni zdravnik v firmi.
[/quote]

Pa bo delal v otroški bolnici.

Baje se bo Nina poročila z nekim francoskim vinarjen, ne z Martinom? S katero se bo pa on?

Od kje to sovraštvo med tema dvema družinama? Eden naj bi drugega ovadil, to ja. Ampak, zakaj se je to začelo? Zakaj in kdo jim sedaj meša štrene – poslal in naročil Ines, naj vse zaj….? Kdo in zakaj?
Tukaj je kup čudnih, nelogičnih stvari.

Se bo ja z Andrejem Simoneton. Najprej bo kul, pol bo pa zloben.
On bo pa začel hoditi s primarijko Rebeko.

Za vse je kriv Petrič.

Za vse je kriv Petrič.
[/quote]

Res deluje ta Petrič kot ena pokvarjena glista. Žena se že pripravlja, da ga bo zapustila. Sem danes gledala. A ni nekdo rekel, da bo njega vrgla čez prag?

Res deluje ta Petrič kot ena pokvarjena glista. Žena se že pripravlja, da ga bo zapustila. Sem danes gledala. A ni nekdo rekel, da bo njega vrgla čez prag?
[/quote]

Ja, izseliti se bo moral. Baje je samo njena hiša.

Se bo ja z Andrejem Simoneton. Najprej bo kul, pol bo pa zloben.
On bo pa začel hoditi s primarijko Rebeko.
[/quote]

Teh dveh še ni bilo?

Teh dveh še ni bilo?
[/quote]

Petrova žena je odšla v Bruselj z njunim sinom? Baje se bosta ločila. Kje bo ona, bo sin pri Petru?

Ja ločila se bosta. Jakob bo nekaj časa pri njej, potem pa pri njemu. Še enega sina-Matica bo dobila s tem novim. Čist na koncu pa bosta par s Simonom Dolinarjem.

Malo se zamenjujejo?! 😉

Kako to misliš?

Kako to misliš?
[/quote]

Nisem gledala, a baje so vsi po 2x poročeni, zaročeni s partnerji od prejšnjih partnerjev. Vse zmešano. Bomo videli. Danes moram spet pogledat.

Nisem gledala, a baje so vsi po 2x poročeni, zaročeni s partnerji od prejšnjih partnerjev. Vse zmešano. Bomo videli. Danes moram spet pogledat.
[/quote]

Sem gledala takrat ko je bilo, cca 2 leti nazaj. Ne gledam pa zdaj, tko da ne vem kako daleč je. Kaj te zanima?
Ines, ko bo nekaj časa ločena od Ivana, bo z enim Maksom, bogatašem, naivnim dobrosrčnežem, ki bo živel v graščini. Skoraj se bosta že poročila…ampak jo bo pogruntal.
Peter in Eva bosta skos skupaj.
…..

Sem gledala takrat ko je bilo, cca 2 leti nazaj. Ne gledam pa zdaj, tko da ne vem kako daleč je. Kaj te zanima?
Ines, ko bo nekaj časa ločena od Ivana, bo z enim Maksom, bogatašem, naivnim dobrosrčnežem, ki bo živel v graščini. Skoraj se bosta že poročila…ampak jo bo pogruntal.
Peter in Eva bosta skos skupaj.
…..
[/quote]

Peter je smrtno ranjen in se bori za življenje. Očitno bo preživel, saj nastopa v vseh sezonh;)

Peter je smrtno ranjen in se bori za življenje. Očitno bo preživel, saj nastopa v vseh sezonh;)
[/quote]

Sem že pozabla na to. Ja itak da preživi. Kdo pa ga je, a ga je Robi ustrelil al kaj je že bilo? Kje je že to ja, to je šele 1. sezona, so pa 4. In v vsaki je okoli 60-80 delov…tam tam.

Sem že pozabla na to. Ja itak da preživi. Kdo pa ga je, a ga je Robi ustrelil al kaj je že bilo? Kje je že to ja, to je šele 1. sezona, so pa 4. In v vsaki je okoli 60-80 delov…tam tam.
[/quote]

Po nesreči ga je povozila Nina. Kdo je Robi?

Po nesreči ga je povozila Nina. Kdo je Robi?
[/quote]

Robi Recer. Trenutno še mož od Eve in Larin oče. Un težak. Oranžnolasi

Robi Recer. Trenutno še mož od Eve in Larin oče. Un težak. Oranžnolasi
[/quote]

On je psihopat, ampak tudi sodeluje z Ines. Torej, Ines je glavna hudoba, ki regira tam okrog.
Eva jo je že malo pogruntala, jo bo najbrž tudi Peter. A prasica je prežleht, da bi jo to ustavilo.

On je psihopat, ampak tudi sodeluje z Ines. Torej, Ines je glavna hudoba, ki regira tam okrog.
Eva jo je že malo pogruntala, jo bo najbrž tudi Peter. A ****** je prežleht, da bi jo to ustavilo.
[/quote]

Je Tibor. Ne vem, če ga je že kaj pokazalo in nad njim je Edi Ban. Vsi ostali delajo zanj. Pod Tiborjevim ukazom dela Robi, Ines, Petrič, trenutni pokvarjeni podžupan in grebator- ne vem kako mu je že ime, ki bo kasneje župan in mu bo Petrič podrejen in pa Karin.
Žleht bo še Andre Simonet, drugi pa mislim, da ne.
Daša je zdajle na začetku mal nastrojena, potem bo pa prav kul.

Je Tibor. Ne vem, če ga je že kaj pokazalo in nad njim je Edi Ban. Vsi ostali delajo zanj. Pod Tiborjevim ukazom dela Robi, Ines, Petrič, trenutni pokvarjeni podžupan in grebator- ne vem kako mu je že ime, ki bo kasneje župan in mu bo Petrič podrejen in pa Karin.
Žleht bo še Andre Simonet, drugi pa mislim, da ne.
Daša je zdajle na začetku mal nastrojena, potem bo pa prav kul.
[/quote]
Tibor, kaj, kako, zakaj ? Mu je kdo kaj naredil? Zakaj se je spravil točno na te? Kaj je sploh on?

Tibor, kaj, kako, zakaj ? Mu je kdo kaj naredil? Zakaj se je spravil točno na te? Kaj je sploh on?
[/quote]

On hoče Dolinarjeva zemljišča, vinograde. Če mu ne bodo prodali, jih bo ogoljufal, okradel. Mafijec. Samo da on profitira. Ne vem kolk je kaj zdaj šele daleč s Tiborjem, ampak potem bo samo o teh zemljiščih razmišljal. Zanj bosta morala vse narediti Petrič in Ines, drugače jima bo skos grozil.

On hoče Dolinarjeva zemljišča, vinograde. Če mu ne bodo prodali, jih bo ogoljufal, okradel. Mafijec. Samo da on profitira. Ne vem kolk je kaj zdaj šele daleč s Tiborjem, ampak potem bo samo o teh zemljiščih razmišljal. Zanj bosta morala vse narediti Petrič in Ines, drugače jima bo skos grozil.
[/quote]

Malo za lase privlečeno vse skupaj? Iz dolgcajta sem pričela gledat, a ne gre.
A bo ves čas tako nezanimivo, brezvezno, ali se bo s časom kaj naredilo?

Malo za lase privlečeno vse skupaj? Iz dolgcajta sem pričela gledat, a ne gre.
A bo ves čas tako nezanimivo, brezvezno, ali se bo s časom kaj naredilo?
[/quote]

Različne stvari se bodo dogajale, saj so 4 sezone.

New Report

Close