Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gledam usodno vino

gledam usodno vino

Različne stvari se bodo dogajale, saj so 4 sezone.
[/quote]

Se potem splača malo potrpet in počakat na kaj boljšega?

Se potem splača malo potrpet in počakat na kaj boljšega?
[/quote]

Kaj pa vem kaj je komu všeč. Drugač pa, saj so skos eni novi zapleti. Ko se nekaj odplete, se že na novo kaj spet zaplete.
Se bo pa čist z vsakim kaj dogajalo.

Peter in kako ji je že ime? Pa Martin in Nina bosta šla narazen. Petrič bo letel iz hiše….bo kar pestro. Potem se bodo vsi tile nazaj zaljubljani (v druge,seveda)…)))

Martin in Nina bosta pol spet skupaj. Skos se bosta imela rada.
Peter in Daša pa bosta šla za skos narazen. Peter bo pol srečen z Evo.

Martin in Nina bosta pol spet skupaj. Skos se bosta imela rada.
Peter in Daša pa bosta šla za skos narazen. Peter bo pol srečen z Evo.
[/quote]

Se res Karin poroči s Petričem? Pa Ivan, se kdaj loči od grozne Ines?

Se res Karin poroči s Petričem? Pa Ivan, se kdaj loči od grozne Ines?
[/quote]

Ivan pa se loči ja.

Ivan pa se loči ja.
[/quote]

Dobro, da se loči. Ta Ines je obup. Ko se pojavi. oddaja toooliko neke grozne negativne energije. Pa ta njen srep pogled:((((. Zelo težko jo gledam. Ja, vem, da je le igra…..

Dobro, da se loči. Ta Ines je obup. Ko se pojavi. oddaja toooliko neke grozne negativne energije. Pa ta njen srep pogled:((((. Zelo težko jo gledam. Ja, vem, da je le igra…..
[/quote]

Sem se spomnila. Na Karinino žalost poroka odpade.
Ivan se loči, ampak še prej bo z Ines imel otroka, pol mu bo pa še bolj nagajala. In do otroka ji ne bo veliko mar, Ivan bo pa živčen, kadar bo mali pri njej.

[/quote]
Jaz ines ne gledam. Poosebljena hudoba. Ne morem in pika.

Jaz ines ne gledam. Poosebljena hudoba. Ne morem in pika.
[/quote]

Da super igra!
Je imela pred leti, ko se je začela prvič predvajati nadaljevanka, en intervju in je povedala, da vsi sošolci od njenih dveh sinov ju sprašujejo zakaj imata tako hudobno mamico 😉 in če sta res dobila bratca 🙂 Ker kasneje bo z Ivanom noseča.

Da super igra!
Je imela pred leti, ko se je začela prvič predvajati nadaljevanka, en intervju in je povedala, da vsi sošolci od njenih dveh sinov ju sprašujejo zakaj imata tako hudobno mamico 😉 in če sta res dobila bratca 🙂 Ker kasneje bo z Ivanom noseča.
[/quote]

Kako pa drugače. Za tako hudobijo odigrat moraš biti super igralka.

Kako pa drugače. Za tako hudobijo odigrat moraš biti super igralka.
[/quote]

da se ta ženska v privat življenju spremeni za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} !?

da se ta ženska v privat življenju spremeni za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} !?
[/quote]

Kaj ni jasno?? Un, ki igra Robija ali pa Tišiča, sta verjetno v real lajfu čist prijazna in človeška. Ta, ki igra Tiborja, igra tudi v Reki ljubezni-popolnoma drugačna vloga. Nič zloben. Al pa v Reki, če je kdo gledal, igra en vlogo Bojana, bolj kot ne neg. vloga, v Usodnem vinu ravno kontra. Tko to je. Pač različne vloge dobiš…al sprejmeš al pa ne.

Kaj ni jasno?? Un, ki igra Robija ali pa Tišiča, sta verjetno v real lajfu čist prijazna in človeška. Ta, ki igra Tiborja, igra tudi v Reki ljubezni-popolnoma drugačna vloga. Nič zloben. Al pa v Reki, če je kdo gledal, igra en vlogo Bojana, bolj kot ne neg. vloga, v Usodnem vinu ravno kontra. Tko to je. Pač različne vloge dobiš…al sprejmeš al pa ne.
[/quote]
Najbrž gre. Ona sicer čisto vedno igra hudobne negativke. Najbrž ji je to pisano na kožo.
Mimogrede, Tibor meni sploh ne deluje hudobno;). Mi ni prepričljiv.

Čigava hči je Dora?

Ban?

Ban?
[/quote]

Ja, njegova.
Violeto je posilil.

Ja, njegova.
Violeto je posilil.
[/quote]
Pa Evo je tudi njen bivši posilil. Menda bo noseča??

Pa Evo je tudi njen bivši posilil. Menda bo noseča??
[/quote]

Punčko Sabino bo rodila. Peter pa bo od vsega začetka njen oče.

Ali bo Nina ras z Erikom? Kako?? Pa Martin z Reeko?
Pa Ines, bo končno spakirala?

Saj solz skoro več ni,

a v srcu boli, boli.
Kako hitim, da ne zamudim,
nobene reči, samo da pozabim,
da te ob meni več ni.
(A.Strle)  lp sara pustinek iskreno sučalje moje imenu

New Report

Close