gledam usodno vino
Dobro, da se loči. Ta Ines je obup. Ko se pojavi. oddaja toooliko neke grozne negativne energije. Pa ta njen srep pogled:((((. Zelo težko jo gledam. Ja, vem, da je le igra…..
[/quote]
Sem se spomnila. Na Karinino žalost poroka odpade.
Ivan se loči, ampak še prej bo z Ines imel otroka, pol mu bo pa še bolj nagajala. In do otroka ji ne bo veliko mar, Ivan bo pa živčen, kadar bo mali pri njej.
Jaz ines ne gledam. Poosebljena hudoba. Ne morem in pika.
[/quote]
Da super igra!
Je imela pred leti, ko se je začela prvič predvajati nadaljevanka, en intervju in je povedala, da vsi sošolci od njenih dveh sinov ju sprašujejo zakaj imata tako hudobno mamico in če sta res dobila bratca
Ker kasneje bo z Ivanom noseča.
Da super igra!
Je imela pred leti, ko se je začela prvič predvajati nadaljevanka, en intervju in je povedala, da vsi sošolci od njenih dveh sinov ju sprašujejo zakaj imata tako hudobno mamico in če sta res dobila bratca
Ker kasneje bo z Ivanom noseča.
[/quote]
Kako pa drugače. Za tako hudobijo odigrat moraš biti super igralka.
da se ta ženska v privat življenju spremeni za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} !?
[/quote]
Kaj ni jasno?? Un, ki igra Robija ali pa Tišiča, sta verjetno v real lajfu čist prijazna in človeška. Ta, ki igra Tiborja, igra tudi v Reki ljubezni-popolnoma drugačna vloga. Nič zloben. Al pa v Reki, če je kdo gledal, igra en vlogo Bojana, bolj kot ne neg. vloga, v Usodnem vinu ravno kontra. Tko to je. Pač različne vloge dobiš…al sprejmeš al pa ne.
Kaj ni jasno?? Un, ki igra Robija ali pa Tišiča, sta verjetno v real lajfu čist prijazna in človeška. Ta, ki igra Tiborja, igra tudi v Reki ljubezni-popolnoma drugačna vloga. Nič zloben. Al pa v Reki, če je kdo gledal, igra en vlogo Bojana, bolj kot ne neg. vloga, v Usodnem vinu ravno kontra. Tko to je. Pač različne vloge dobiš…al sprejmeš al pa ne.
[/quote]
Najbrž gre. Ona sicer čisto vedno igra hudobne negativke. Najbrž ji je to pisano na kožo.
Mimogrede, Tibor meni sploh ne deluje hudobno;). Mi ni prepričljiv.