Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gledate Masterchef

Gledate Masterchef

Še gledate takšne oddaje?

Ne……………….

Končno na malo višjem nivoju. Jezerškov žargon žal ostaja isti.

Ja, to je edini šov, ki ga gledam.

In ja, ta novi je simpatičen.

Včeraj sem pogledal, me je presenetilo, da dejansko znajo nekaj ustvarit. Tole se bo dalo gledat, ker kandidati očitno znanje imajo.

rada gledam. In me ravno tako kot predhodnika navdušuje znanje letošnjih kandidatov. Pa všeč mi je, ker so si za začetek showa kot predstavitvene jedi izbrali “normalne” jedi, kar je lahko ideja za kuhanje doma ( pohorska omleta, rižota z gobami, mesno zelenjavna obara ipd.).

Tudi sami kandidati mi delujejo ok, ni nobenega vmes, ki bi že v startu mešal štrene in se samo promoviral…

Odgovor na objavo uporabnika
tudi jaz512, 20.03.2024 ob 12:05

rada gledam. In me ravno tako kot predhodnika navdušuje znanje letošnjih kandidatov. Pa všeč mi je, ker so si za začetek showa kot predstavitvene jedi izbrali “normalne” jedi, kar je lahko ideja za kuhanje doma ( pohorska omleta, rižota z gobami, mesno zelenjavna obara ipd.).

Tudi sami kandidati mi delujejo ok, ni nobenega vmes, ki bi že v startu mešal štrene in se samo promoviral…

čakaj še malo, ogromno je takih..

Meni je pa všeč. ker ni več šimfanja (že lani ga ni bilo). Se spomnite kako je bilo odurno, tista sezona, ko je bila tista zukerpekarca (sploh pa ona) jw bila zaradi tega daleč najslabša. Zdaj so jim pa zgleda prepovedali

Anonimno 7587, 20.03.2024 ob 12:39

Meni je pa všeč. ker ni več šimfanja (že lani ga ni bilo). Se spomnite kako je bilo odurno, tista sezona, ko je bila tista zukerpekarca (sploh pa ona) jw bila zaradi tega daleč najslabša. Zdaj so jim pa zgleda prepovedali

NE razumem ustvarjalcev, da niso že prej dvignili gostilniškega nivoja in se zgledovali po Avstralskem, ki je v neprimitivnosti svetlobna leta pred slo balkanom. Zgledovati se je potrebno po boljših, sprejeti odgovornost, napredovati. Bravo ekipa! Za letos bo, naslednje leto pa še višje (standarde). Pa tele žirante v šolo retorike in zapovedati obvezno branje, da ne bo več primitivnega gostilniškega cenenega žargona in opusa besed.

Gledam, pa ne bom več. Grozljivo nadležna je punca z blond lasmi na oči. Ko kuha ji vse leze v hrano. Fuj. Pa švic ki jim pada v hrano in sodniki to jedo. Ni za moj želodec.

Ja, gledam, vedno komaj čakam, da Karim pokaže kakšno svojo sladico, ki jo morajo potem tekmovalci poskusiti narediti vsaj približno tako popolno, kot jo on. Se mi zdi, da se pri sladicah res vidi, kdo je mojster.

Edina oddaja iz nabora ”resničnostni šov”, ki jo gledamo. Nam je všeč, sicer bi tudi to gladko preskočili, kot vse ostale. Tudi sodniki so fejst, vedo kaj delajo in kaj govorijo.

So že začeli z novo seznono? Krasno, jih rada gledam. Najbolj všeč mi je Bine, baje ga ni več?

msolivija, 21.03.2024 ob 13:02

So že začeli z novo seznono? Krasno, jih rada gledam. Najbolj všeč mi je Bine, baje ga ni več?

Ja, v ponedeljek je bila prva oddaja nove, 10. sezone, na sporedu bo vsak dan, od ponedeljka do četrtka, nekaj čez deveto.

oh, una mlada naduta štajerka mi je tako odvratna, da prav težko gledam in poslušam…

Merdjadi sladice, 21.03.2024 ob 13:19

Ja, v ponedeljek je bila prva oddaja nove, 10. sezone, na sporedu bo vsak dan, od ponedeljka do četrtka, nekaj čez deveto.

Hvala! Si pogledam za nazaj.

Nam je najbolj všeč žal izpadel rok novak . Zanima nas kje ga lahko dobimo za en dogodek

Pa je vam jasno, da ti modeli nic ne kuhajo sami?

Mi je ta novi všeč. Mojmir, kajne? Dober stil oblačenja ima.

Všeč mi je ko kuhajo, vse te kombinacije. Zanimiv in normalen šov.

Betka749, 19.06.2024 ob 21:50

Pa je vam jasno, da ti modeli nic ne kuhajo sami?

IN, da je vse ti en šou? Oni nastopajo, drugi kuhajo, oni samo malo pomesajo ali gredo s kosarico okoli. Mogoce znajo trije kuhat.  Kako se vam da to gledat

Betka749, 20.06.2024 ob 11:51

IN, da je vse ti en šou? Oni nastopajo, drugi kuhajo, oni samo malo pomesajo ali gredo s kosarico okoli. Mogoce znajo trije kuhat.  Kako se vam da to gledat

Gre za to, da nekako “podoživiš” , si predstavljaš tiste okuse na svojih brbončicah – če je tako ti všeč, zadevo narediš sam tudi doma. Nekateri to okušamo lahko intenzivneje, globje, bolj predano, ker nam morda to nekaj pomeni,  izkusiti nekaj dobrega, inovativnega, novega, še nepoznanega,  drugim je pa pač brezveze.  Enako kot brat dobro literaturo. Ali znat glasbeno ustvarjat, ali znat  slikat, delat z drugimi materiali, jih oblikovat…

Pri taki kuhariji, predvsem kar se kombinacij okusov in izvedbe določenih tehnik za dosego fuzije okusov tiče, pa gre za preizkuse samega posameznika, koliko je zmožen preko svojih meja, koliko je kreativen, izviren, organiziran, discipliniran, umirjen glede stresa saj kuhajo na odmerjeni čas,  – ker njihov glavni sovražnik in tekmec v tem tekmovanju je : čas.

Taka hrana, tako kuhanje je pač posebna umetnost – ni vsak talentiran za to – enako kot ne za pisanje proze, poezije, slikarske tehnike, niti glasbeno ustvarjanje. Tako kreativno kuhanje je umetnost.  IN nekaterim nam je pač z razlogom tudi všeč.

PA saj to kuhanje niso svetovni presežki da ne bi en povprečen ljubitelj kuharije zmogel to pripraviti.

Končno so našli Mojmirja, nekoga z boljšo retoriko in besednim zakladom, unadva sta direkt iz štale z vzkliki, medmeti in globino komentarjev čeprav se vidi, da je slaščičar delal nekaj na tem kar je pohvalno.

Nivo je letos višji nikakor pa ni sprejemljivo poudarjanje mesa, mrcvarjenje goloba, hobotnice, celo kunca, možgane itd ipd. To je preživeto!! To prenese samo še balkan (s španci vred). Ni etično!!! To je down under po civilizacijski stopnji.

Kako prosim, 20.06.2024 ob 13:51

PA saj to kuhanje niso svetovni presežki da ne bi en povprečen ljubitelj kuharije zmogel to pripraviti.

Končno so našli Mojmirja, nekoga z boljšo retoriko in besednim zakladom, unadva sta direkt iz štale z vzkliki, medmeti in globino komentarjev čeprav se vidi, da je slaščičar delal nekaj na tem kar je pohvalno.

Nivo je letos višji nikakor pa ni sprejemljivo poudarjanje mesa, mrcvarjenje goloba, hobotnice, celo kunca, možgane itd ipd. To je preživeto!! To prenese samo še balkan (s španci vred). Ni etično!!! To je down under po civilizacijski stopnji.

Japajade… recepti so čist ok, saj menda veš, da so to amaterji, ne svetovni presežki? Kar se pa tiče mesa, tako je v reali. V vzporednem svetu velikih mest, woke agende in lgbt sranja pa je preseravanje na drugem nivoju ja. Ampak večini izven teh mehurčkov to prav nič ne paše a veš….

Ni etično? Kaj ni etično? Meso? Zakaj ne?

New Report

Close