Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Gledate zdaj Turka na TV, kako se vam zdi?

Gledate zdaj Turka na TV, kako se vam zdi?

Je vaš kandidat? Zakaj? Ga ne marate? Zakaj?

Pa a ni vseeno?

Važno, da voliš Peterleta, on je pravi človek za nas, ta nas bo pripeljal v boljše čase, Petrle, to je moj kandidat!

Pa vaš?

Mi je prav žal, ampak Peterle mi pa ne potegne.
Če ne bi bil Jelinčič tak provokator bi volila kar njega, tako pa bom …… (Turka ne).

Volila bom Turka.Peterle mi je tudi všeč, samo se mi zdi že nekoliko zlajnan.Gaspari -preresen.

http://med.over.net/forum5/list.php?186

političen čvek

Jaz bom šla volit predvsem zato, da ne bi slučajno zmagal Peterle. Koga bom volila pa naj ostane moja stvar. Sej zato pa so volitve anonimne.

Še čudno, da nas “mama dveh” še ni podučila, da ima grozno ženo.

Jaz bom šla volit predvsem zato, da ne bi slučajno zmagal Peterle. Koga bom volila pa naj ostane moja stvar. Sej zato pa so volitve anonimne.[/quote]

Volit grem, da NE zmaga Peterle!!!

Ja, a bi se moral obnašati kot klovn.

Ja, a bi se moral obnašati kot klovn.[/quote]

Zaželjeno je, da se tako obnaša. In da igra na orglice. To imajo slovenci radi. Če še narodno nošo obleče, je sploh na konju.

Volite Peterleta, potem se bo cedilo med in mleko…

Jaz bom šla volit predvsem zato, da ne bi slučajno zmagal Peterle. Koga bom volila pa naj ostane moja stvar. Sej zato pa so volitve anonimne.[/quote]

Volit grem, da NE zmaga Peterle!!![/quote]

Bwaaahahhahahaha;)))…. ka ste smešni….itak bo izvoljen Peterle!!!

Sem mislila volit Türka, pa ugotavljam, da je isti kot stara garnitura!!! Stalilšča glede politike, sodstva, šolstva, zdravstva… Kakšnih pogumnih sprememb si ne želi. IN TO MI NI VŠEČ

Za Gasparijem stoji stara borčevska garnitura Stanovnik. ODPADE…

Jelinčič lepo govori, dela obratno. Samo da je za njega dobro. ODPADE…

Petrle je v preteklosti cincal in naredil par fatalnih napak. Sedaj pa cukra. ODPADE

Ostali itak niso resni. ODPADEJO…

In koga naj na tem kupu gnoja volim. Volila bom tistega, ki je najmanj slab. Žal nimam izbire.

New Report

Close